Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 128 m²
Építési állapot használt
Építési mód csúsztatott zsalu
Szobák száma 1 szoba
Telek terület 968 m²
Parkolás van, nem meghatározott
Komfort komfort
Fűtés - nem meghatározott -
Ingatlan állapot kívül: szerkezetkész
belül: szerkezetkész
Épült 2010
Épület szintje földszintes
Energetika :
Ons makelaarskantoor helpt klanten ook in het Nederlands, Duits en Engels in het gehele land.
Our Realestate office can help in English, German and Dutch throughout the country.
Unser Immobilien Geshcaft hilft unsere Kunden in Deutsch, Englisch und die Niederlandische Sprache im ganzen Land.
Uw kontakt persoon, your contact person, Kontakt persohn.
Kiss Andrea 06-30-566 9311

Jöjjön és éljen Vanyarcon!

Vanyarc község Nógrád- megye déli részén, a Cserhát lankáin található, nagyon szép természeti környezetben, Budapesttől 70 km-re. Megközelíthető Balassagyarmat, Vác, Pásztó, Hatvan és Aszód felől.

Eladásra kínálunk egy csodálatos örök-panorámával büszkélkedő, bekerített telken lévő pinceszintig elkészített házat. A lejtős telken elkezdett ház, jelenleg egy zsalukő monolit vasbeton födémmel zárt, 128 nm alapterületű 280 cm belmagasságú építmény,amelyben már megépítésre került egy látszótéglás, boltíves mennyezetű 20 nm- es borospince. A házrész kertre néző oldalán egy 20 nm- es teraszról csodálhatjuk meg az elénk táruló örök-panorámát!
A ház teljes szélességében kialakításra került egy jelenleg már vas- biztonsági ráccsal felszerelt, 38 nm- es tároló rész.
A házat 2 szint, plusz tetőtérbeépítéssel tervezték, vagyis a jelenleg zsalukőből megépített pinceszintre még építhető egy emelet, tetőtér beépítéssel. Ez a feladat az új tulajdonosra vár!


A részben közművesített telek 850 nm- es, gyümölcsfákkal beültetett. Amelyet az utcafront kivételével monolit vasbeton kerítéslábazattal és zártszelvény oszlopokkal ellátott kerítés vesz körül. A gyönyörű környezetben lévő házrészt job oldalról erdő, szemből termőföld határolja. A szomszédban, illetve az egész aszfaltos utcában új építésű családi házak állnak!


Az ingatlan különleges adottsága, hogy vadászterülettel határos, így előnyös lehet vadászat iránt érdeklődők számára vendégházként, a környező kiránduló célpontok (Szirák, Palotás, Hollókő, Szécsény, Mohara, stb.) révén turistaszállás, panzió céljára.

A kis cserháti falu folyamatos fejlődés.- fejlesztés alatt áll. Új piactérrel, és szép játszótérrel büszkélkedik. Méltán híres sztrapacska- fesztiváljáról. 2022. szeptemberétől Waldorf iskola indul a településen, a helyiek sok szeretettel fogadják a hasonló érdeklődésűeket! Összetartó közösség aktív kulturális élettel!

Ha személyesen is kíváncsi a gyönyörű panorámára, amely az Ön leendő otthonából tárul elénk, akkor ne habozzon, jöjjön és nézze meg személyesen!


Amiben segítjük Önöket:
-hitel ügyintézés
-CSOK ügyintézés
-energetikai tanúsítvány
-földhivatali háttér
-ügyvédi háttér
-földmérés
-értékbecslés
+ szolgáltatásunk:
Ingyenes ajánlat küldés országos rendszerből, e-mail cím megadásával!

Ár

Irányár 6.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda PRO-LUX Ingatlaniroda
Név Kiss Andrea
Telefon +36 30 566 Mutasd
Email andreakiss.prolux@ Mutasd
garázzsal