Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 85 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 280 m²
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
VELENCE, Bercsényi utcában eladó egy 2010-ben épült 4 egységes sorház 85 nm-es két szintes, gázfűtéses, 3 szoba + nappali elrendezésű 2 fürdőszobás, klimatizált, fedett autóbeállóval, 10 nm-es fedett terasszal valamint 15 nm-es vadonatúj épített faházzal rendelkező első háza, 280 nm önálló udvarral.
I.á.: 49,9 M Ft.            Tel.: 06 (20) 252 0622
Házról
2010-ben épült ez a 4 egységből álló sorház, ez az ingatlan az első utcafronti háza saját 280 nm-es udvarral, mely teljesen szeparált a szomszédoktól, lekerített.
Alsó szint elrendezése
Bejárati ajtón belépve egy előtérbe érkezünk, jobbra nyílik az egyik szoba – mely jelenleg dolgozószobaként funkcionál – tovább haladva szintén jobb oldalt található a nagyméretű, sarokkáddal felszerelt fürdőszoba.
Bejárattal szemben található a spájz és mellette a mosdó.
Előtérből a nappali/étkező/konyha elrendezésű közösségi térbe érkezünk, mely világos és tágas. Itt nyüzsög az élet, itt történnek a családi események, a legforgalmasabb és a legfontosabb hely a házban. Az elhelyezkedésének köszönhetően, a szobáktól praktikusan „távol” esik, viszont a fedett teraszra innen tudunk kilépni, nyári vacsorák hangulatos helyszíne.
A terasz teljes felújítása 2019-ben történt meg.
Felső szint, azaz a tetőtér elrendezése
Épített lépcsőn érkezünk a tetőtérbe jobbra található az egyik hálószoba, balra pedig a másik hálószoba, lépcsővel szembe pedig az emeleti fürdőszoba található mosdóval, ami jelenleg mosókonyhaként és mosdóként funkcionál.
Amit még érdemes tudni a házról, udvarról:
Fehér hőszigetelt műanyag nyílászárókkal, cserép tetővel.
A ház teljesen klimatizált összesen 3 db klímával rendelkezik (1 db a nappaliban 1-1 db az emeleti hálószobákban ezek szintén 2019-ben kerültek beszerelésre).
Az udvar mérete nem nagy, de tökéletesen megfelel, ha az udvart örömforrásként akarjuk használni és nem szeretnénk egész hétvégén füvet nyírni, így kisebb kertészkedésre, napozásra, grillezésre tökéletesen alkalmas.
Az udvar is teljesen „felszerelt”, 2019-ben készült el a fedett autóbeálló beton alappal, valamint 2020-ban a kerti faház, melyet asztalos épített trapézlemez tetővel, antracit színű nyílászárókkal.
A ház körül egy kellemes napsütéses szombat délután a család minden tagja megtalálja az „elfoglaltságát” anyának kis konyhakert málnával sűrűn ültetve, gyerekeknek udvar, apának szerelős/pakolós faház…kutyának takaros udvar.
Elhelyezkedés, környék:
Velence családiházas övezetében helyezkedik el az a rendkívül praktikus és jó  elrendezésű, sorházi ingatlan.
Vasútállomás kb. 12-15 perc gyalogos távolságban van, közelben kisbolt és posta is megtalálható, valamint az általános iskola is sétatávolságon belül van.
Kinek ajánlom
Ezt az ingatlant azoknak az érdeklődőknek ajánlom, akik a Velencei tó partján egy hangulatos, tökéletes elosztású, KÉSZ ingatlant keresnek kezelhető udvarral, mindenhez közel mégis csendes környéken.
Azoknak, akiknek fontos a környék az utca és nem utolsó sorban a barátságos szomszédság.
I.á.: 49,9 M Ft
Tel.: 06 (20) 252 0622
Vevőink részére az ingatlanközvetítés ingyenes!
Amennyiben ingatlan eladással és vásárlással kapcsolatosan tájékozódna, ajánlom figyelmébe szakmai Facebook oldalamat: Simon-Básti Mária - Tulajdonosbarát ingatlanos

Ár

Irányár 49,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Lakás&Kulcs - Székesfehérvár
Név Simon-Básti Mária
Telefon +3620252 Mutasd
Email basti.maria@ Mutasd