Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 190 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 1500 m²
Parkolás
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épült 1975
Épület szintje 1
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Hol vagyunk Vértesszőlősön , de ott ám. Vértesszőlős olyan részén ahol nem kell messzire menni egy kis jó kedvért. Hiszen a pince sor az tele van palackba és hordóba zárt jó kedvel. Szóval egy ilyen kis kedves helyen lévő 1500 nm-s telken épült fel az évek alatt ez a 192 nm lakóterülettel bíró tégla palota vannak benne terek és vannak benne anyagok. Az építő ipar több szakmájában jeleskedő tulajdonos semmiben nem spórolt , legfőképpen a folyamatos otthoni szépítő és építő munkában. Ház falait belülről a gáz kazán vagy a vegyes tüzelésű kazán a központi fűtésnek köszönhetően egymástól függetlenül fel tudja fűteni. Az egyik szobából megközelíthető 50 nm-s terasz arra vár, hogy valaki újból felfedezze. De a legjobb lenne ha eljönne és megnéznénk együtt nyitva vannak e a pincék ilyenkor.

Ha felkeltettem érdeklődését, ne hagyja vissza a aludni inkább hívjon a megadott telefonszámon, a hét 8 napján a nap 25 órájában.

Irodánk ingyenes szolgáltatásai: – Banki hitelügyintézés vezető partner bankjaink termékeivel – CsOK ügyintézés – Állami Támogatások Intézése, Ingyenes felmérés, tanácsadás. Kérem tekintse meg további hirdetéseimet is. Köszönöm, hogy elolvasta, legyen szép a napja.

Ár

Irányár 29,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda KOMPLEX INGATLAN
Név Szintai Gergő
Telefon +36 20 936 Mutasd
Email gergo@ Mutasd
CSOK
igényelhető