Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege házrész
Belső terület 49 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 100 m²
Komfort komfort
Fűtés villany
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
Komáromban csendes, családi házas lakóövezetében kínáljuk eladásra az alábbi 2 lakásos, tégla építésű, földszintes kialakítású épületben elhelyezkedő, K-Ny-i fekvésű, 49 m2-es, kertkapcsolatos házrészt. Az ingatlan osztatlan közös tulajdonú telken fekszik, mely egy közös bejárón keresztül közelíthető meg.

Kialakítása: előtér, konyha, fürdő-WC helyiség, 2 egymásból nyíló szoba. A szobák padozata linoleum, a többi helyiségben járólap van. Az ablakok műanyag szerkezetűek, redőnnyel felszereltek, a bejárati ajtó új, műanyag. A fűtést elektromos fűtőpanelek biztosítják. A melegvíz ellátásról a fürdőszobában található villanybojler gondoskodik. 2018-ban részleges felújítás történt: új villanyhálózat- és vízvezeték, új műanyag nyílászárók, az előszobában és a konyhában új járólap padozat készült, ennek ellenére a lakás további felújításra és korszerűsítésre szorul.
Az ingatlan kényelmes otthona lehet mind a fiatal első lakást vásárlók, mind az idősebb korosztály részére, de befektetésnek is tökéletes választás!
Az ingatlan kizárólag a Dot-ing ingatlanirodával tekinthető meg, előzetes telefonos időpont egyeztetést követően: Érdeklődni: Nagy Edit 30/6-226-317.

Ár

Irányár 9.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Nagy Edit
Telefon 30 622 Mutasd
Email nagy.edit@ Mutasd