Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ikerház
Belső terület 135 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 0 szoba
Telek terület 0 m²
Parkolás
Komfort komfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Debrecen Csapókert, közlekedés frekventált utcában, buszvonal közelében, masszív, megnyerő állapotú, kétszintes, nappali +2 szobás ikerház eladó. A ház az elmúlt évek folyamatos állagmegőrzésének és felújításának köszönhetően műszakilag és esztétikailag kiváló állapotnak örvend. Ennek megfelelően a fűtésrendszer és a vízrendszer mellett, az elektronika, nyílászáró rendszer, burkolatok, szaniterek is cserére/fejlesztésre kerültek. A nyári nagy meleget 3 klíma csillapítja, a gázfűtés padló és radiátor körből áll, amelyet vegyes tüzelésű kazán egészíthet ki. A fűtési hatékonyságot növeli az ikerház jelleg, így az épület északi oldala is fűtött, szélvédett. A teraszok beépítésével mindkét lakószinten hasznos lakótérnövekedést értek el, így könnyen, gyorsan, minimális rombolással alakítható ki a harmadik hálószoba. ( az emeleti hálószobák egyikéből most nyílik egy plusz szoba)
Az épület alagsorában száraz, kiburkolt nagyméretű garázs található, amely a tárolás és raktározás mellett, kikapcsolódásra is alkalmas. A jelenlegi tulajdonos az alagsort tárolónak, infraszaunának és hobbi helyiségnek használja az esetek döntő többségében.
A telek jól definiált, konyhakerti növénytermesztésre is alkalmas, amelyben jól elválasztható a kultur zóna a megművelttől. Alapterülete 431 m2 a házhellyel együtt. (körülbelül 8x54méter)
A hátsó kertben fedett filagória biztosít helyet a baráti beszélgetéseknek. A telek utcafronti részén 2-3 autónak elegendő parkoló található, a kerti eszközök, bútorok, növények, stb. az oldalkerten keresztül mozgathatóak be a telekre.
Debrecen Csapókert, közlekedés frekventált utcában, buszvonal közelében, masszív, megnyerő állapotú, kétszintes, nappali +2 szobás (20-25m2) ikerház eladó. A ház az elmúlt évek folyamatos állagmegőrzésének és felújításának köszönhetően műszakilag és esztétikailag kiváló állapotnak örvend. Ennek megfelelően a fűtésrendszer és a vízrendszer mellett, az elektronika, nyílászáró rendszer, burkolatok, szaniterek is fejlesztésre - cserére kerültek. A nyári nagy meleget 3 klíma csillapítja, a gázfűtés padló és radiátor körből áll, amelyet vegyes tüzelésű kazán egészíthet ki. A fűtési hatékonyságot növeli az ikerház jelleg, tehát az épület északi oldala is fűtött, szélvédett. A teraszok beépítésével mindkét lakószinten hasznos lakótérnövekedést értek el, így könnyen, gyorsan, minimális rombolással alakítható ki a harmadik hálószoba. ( az emeleti hálószobák egyikéből most nyílik egy plusz szoba)
Az épület alagsorában száraz, kiburkolt, nagyméretű garázs található, amely a tárolás és raktározás mellett, kikapcsolódásra is alkalmas. A jelenlegi tulajdonos az alagsort tárolónak, infraszaunának és hobbi helyiségnek használja az esetek döntő többségében.
A telek jól definiált, konyhakerti növénytermesztésre is alkalmas, amelyben jól elválasztható a kultúr zóna a megművelttől. Alapterülete 431 m2 a házhellyel együtt. (körülbelül 8x54méter)
A hátsó kertben fedett filagória biztosít helyet a baráti beszélgetéseknek. A telek utcafronti részén 2-3 autónak elegendő parkoló található, a kerti eszközök, bútorok, növények, stb. az oldalkerten keresztül mozgathatóak be a telekre.

Ár

Irányár 39,99 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Nagyerdei Ingatlaniroda
Név Timkó Zoltán
Telefon 0670411 Mutasd
Email timkougyved@ Mutasd