Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ikerház
Belső terület 58 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 1+2 félszoba
Telek terület 1151 m²
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
Valósítsa meg saját elképzeléseit!!!

KIZÁRÓLAG A DOT-ING INGATLANIRODÁNÁL!

Eladó Tatabánya - Kertváros, csendes kis utcájában, felújítandó ikerház egyik fele. A ház az 1950-es években épült téglából, 1151 nm-es telken helyezkedik el, 58 nm-es fűtött alapterületű, melyhez 2 terasz tartozik, összesen 17 nm-es alapterülettel. A telek méretéből adódóan a ház több irányba is bővíthető, K–D–NY-i irányba néznek az ablakok. A házból és kertből gyönyörű a kilátás a Gerecsére.

A házban egy nappali, két félszoba, előszoba, kamra, konyha, fürdő és WC egy légtérben és még egy WC külön helységben található. A ház alatt pince, gyümölcstároló helyezkedik el. A fűtésről gázkazán gondoskodik.
A kertben található 2 garázs, nyári konyha, további tárolók, mezőgazdasági melléképületek. Kertészkedésre kiválóan alkalmas, jelenleg gyümölcsfák, liliomfa, szőlő és virágok színesítik.

Kitűnő lehetőség fiatal pároknak, családoknak, hogy új otthonukat álmaik szerint valósítsák meg, közelben élelmiszerbolt, buszmegálló, általános iskola, óvoda, bölcsőde, állatorvos 2-3 perces sétára.

Ingyenes hitelügyintézéssel több bank ajánlatából, az újonnan kihirdetett állami támogatásokról naprakész információkkal és teljes körű lebonyolítással, jogi háttérrel biztosítja irodánk a vásárlást.

Amennyiben városközponthoz közeli, de mégis csendes lakást keres, hívjon bizalommal és tekintsük meg együtt! +36-30/101-4930

Ár

Irányár 33.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Ingatlan Tatabánya
Telefon 0630/101 Mutasd
Email tatabanya@ Mutasd