Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ikerház
Belső terület 197 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 352 m²
Parkolás van teremgarázs
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: újszerű
Épült 2006
Épület szintje 2
Energetika nincs
Terasz 15 m²
Eladó sorba került Üröm közkedvelt lakóparkjában, egy rengeteg extrával ellátott, minden porcikájában igényesen kialakított, medencés, belső liftes ikerház.

Az ingatlan 2006-ban épült téglából, 2016-ban teljes felújításon esett át, kívülről hőszigetelt, a fűtéséről (padlófűtés + radiátorok) és a melegvíz ellátásáról gázkazán gondoskodik. A földszint és az emelet is klimatizált.

Három szintből áll, amiknek a belső területe 197 négyzetméter, különlegessége hogy ezek között a közlekedést belső lift teszi lehetővé. A földszinten a kényelmünket egy zárt téli kert teszi lehetővé, a felső szinten egy tágas, panorámás teraszt élvezhetünk. Az alsó szinten egy 38 négyzetméteres dupla, fűthető garázsban tárolhatjuk a járműveinket, amihez egy 23 négyzetméteres tároló is tartozik. A garázs előtt akár még két autóval is tudunk parkolni. A garázs ajtó és az utcafronti kapu is elektromosan nyitható.

A hozzá tartozó telek 352 négyzetméter, ahol egy fűtött medence kapott helyet, saját gépészettel, és saját kinti víz rendszerrel. Ez mellett kamera rendszer és locsoló rendszerrel is ellátott az ingatlan.

Az ingatlan ára 150.000.000 Ft, amihez 16.000.000 Ft-ért további 3000 négyzetméter telket vásárolhat az új tulajdonosa, ami közvetlenül a kert végéből nyílik.

Ár

Irányár 150 millió Ft (726,98 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Erdősi Tamás
Telefon +36 30 518 Mutasd
Email buda.house.tamas@ Mutasd