Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ipari ingatlan
Építési mód kő és tégla
Belső terület 814 m²
Telek terület 802 m²
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: újszerű
Épült kb. 1900
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve kapacitás: 1 m3
gáz: bekötve kapacitás: 1 m3
villany: bekötve kapacitás: 1 KWh
víz: bekötve kapacitás: 1 m3
Energetika :
Művelési ága
Övezeti besorolás L1
Lift van
Kilátás utcára, udvarra,
Gyöngyös belvárosához közel többszintes, jelenleg élelmiszeripari üzemként működő ingatlan eladó!

Gyöngyös belvárosához közel, régen malomként funkcionáló, többszintes, jelenleg élelmiszeripari üzemként működő ingatlan eladó. Az épületet 1990-ben teljesen felújították, valamint 2003-ban ismét felújításra került, hogy, az előírásoknak megfelelően alkalmas legyen az élelmiszergyártásra. A 3 szintes épület teljes belső összterülete 814 nm, a galériázás és a tetőtér beépítés is megvalósult. A felső szinten és a tetőtérben irodákat, szobákat találunk, körpanorámával a Mátrára és a városra. Minden szinten az ipari vagy lakóhelyiségek mellett mosdók is vannak, ezen kívül szintenként eltérő helyiségek találhatók, többek között öltözők és fürdők, műhelyek, raktárak, csomagoló. Az anyagmozgatást teherlift biztosítja. A hátsó raktárrész rámpákkal felszerelt, így a teherszállítással történő anyagmozgatás megoldható.

A telek 803 nm, több autó parkolására alkalmas a belső udvar, amely két kapubeállási lehetőséggel is elérhető. Az udvaron garázs és tároló található. Az épület előtti térkövezett részen is megoldható a parkolás.

Az élelmiszergyártáshoz szükséges engedélyek a rendelkezésre állnak, igény szerint a teljes berendezés az ingatlanban maradhat.

Az épület jellegéből és méretéből adódóan többféle funkcióra is alkalmassá tehető: vendéglátóegység, műhely, apartman vagy munkásszálló, stb.

Ár

Irányár 99 millió Ft (121,62 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Tóthhouse
Név Tóth Zoltán
Telefon +36 30 498 Mutasd
Email toth.houseburse@ Mutasd
pályázatra
kész