Ingatlan részletes adatai

Emelet nincs emelet .
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: részben felújított
belül: részben felújított
Épült kb. 2020
Épület szintje földszintes
Bútorozottság megállapodás szerint
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika :
Lift nincs
KOMPLEX ÉTTEREM/ ITAL- ÈTELBAR ELADÓ, Dunaújvárosban. A pandémia alatt is folyamatosan fejlődő bruttó 280 nm-es teljeskörű vendéglátói egység magánügyi ok miatt eladó.
A 80 nm-es konyha a 32 nm-es főzőhelysèggel a legmodernebb GARANCIÁLIS gépekkel felszerelt, minden igényt kielégítő éttermi funkció adott. Felszereltsége a minőség, és szabályszerűsèg figyelembe vételével épült (bővült). Az épület rengeteg lehetőséget hordoz magában, tekintve, hogy a pince ,- ami szintén új - egy 80 nm-es 3 állásos helység, ahol egy 25 nm-es plafonig csempézett húsfeldolgozó- húselőkèszítő helyiség is teret kapott.
Az épület összesen bruttó 280 nm, ami a konyha részén kívül tartalmaz egy bart , irodàt(konyhára is tekintő ablakkal) személyzeti helysègeket, előkèszítőket, raktárat, mosogatóhelyisèget,.. a tetőtér is alkalmas a tovább bővítésre, ahol 8-10 szoba kialakításra van lehetőség. Az ingatlanhoz tartozik egy igényes fedett- téliesíthető - terasz is. A terület 606 nm , elektromos kapuval ellátott , kívülről tujàkkal díszített, burkolata térkő - igényes parkolóhelyeket biztosítva a vendégek részére. A vendéglátó egység a modern technológiát felhasználva épült és került bele minden kivitelezése, ami szükséges, pl. 2 köbméteres zsírfogó rendszer csatlakozik az ingatlanhoz. A vendég az épületen belül és a teraszon is kényelembe helyezheti magát.
Night club, rendezvényteremnek is alkalmas az épület.
Teljes kőműves :víz, villany (ipari is), csatorna, gáz adott.
Fűtés- és a meleg víz ellátás saját rendszerben gázkazánról történik.
Dunaújváros Újtelepen fekvő vendéglátó egység a 6-os úttól 1 km-re, - az M6 autópálya pedig 2,5 km-re található, BP 60 km-re fekszik.
Ára : nettó 160 millió Ft.
További információ :
Elérhetősèg : 0670-672-9621

Ár

Irányár 160 millió Ft (571,43 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda LONA Ingatlan
Név Albert Renáta
Telefon +36 70 672 Mutasd
Email lona.ingatlan121@ Mutasd