Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege mezőgazdasági ingatlan
Építési mód - nem meghatározott -
Telek terület 434 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
Hivatkozási szám: 254973
Baráti összejövetelek egy saját pincében....

Eladásra kínálok két egymás mellett elhelyezkedő pincét Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Szerencsen. A pincék gépkocsival is nagyon jól megközelíthetőek, aszfaltozott út vezet hozzájuk. A pincék egyben és külön-külön is megvásárolhatók. Mindkét pince 1990 - ben épült, mindkettő szellőzővel rendelkezik és mindkettő észak - déli tájolású és 434 nm teken helyezkedik el.

Az 1.) pince árammal ellátott, lapos tetős, jó külső és belső állapotú. Belül a falon már kiütközik a nemes penész. A bortárolásra alkalmas rész 50 m2, szélessége 3 m. A pince állandó, egyenletes 12 fokos hőmérsékletet biztosít, mely tökéletesen megfelel a borok érlelésére. A pince hossza 12 m.

Helyiséglista:
Présház: 20 m2
Pince: 30 m2

A 2.) pince kívül - belül kitűnő állapotban van. Villany, víz és gáz közművel rendelkezik. A levezető lépcső rámpával rendelkezik, mely megkönnyíti a hordók mozgatását. A pince bortárolásra alkalmas része 30 m2, 3 m széles helyiség, állandó, egyenletes 10 -12 fokos hőmérséklettel. A pince aljzata járólappal fedett, oldalfala, mennyezete szépen kiképzett. A földszinten palackozásra alkalmas 25 m2 - es helyiség lett kialakítva. Ennek a helyiségnek a falai festettek, a padozat járólappal fedett.
A pincéből kilépve, az épület hátsó részén, egy vaslépcsőn tudjuk megközelíteni a lakóhelyiséget, mely szintén 25 m2 és alkalmas lakhatásra, baráti társaság elszállásolására is. A helyiség egy légterű, de található benne mosdó és gáztűzhely is. A helyiség festett falakkal és szalagparkettával rendelkezik.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal, akár hétvégén is.

Helyiséglista:
Présház: 25 m2
Pince: 30 m2
Szoba: 25 m2

Ár

Irányár 9.2 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Borsodi Ingatlan Ingatlaniroda
Név Angyalné Molnár Szilvia
Telefon +36 20 223 Mutasd
Email molnar.szilvia@ Mutasd