Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege nyaraló
Belső terület 40 m²
Építési állapot használt
Építési mód fa
Szobák száma 1+2 félszoba
Telek terület 300 m²
Komfort összkomfort
Fűtés
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épült 1980
Épület szintje földszint + tetőteres
Energetika nincs
Ráckeve varázslatos "kis" szigetén a Kerek zátony szigeten ajánlom figyelmébe, az alábbi nyaralót, mely a vízpartól kb. 40 méter távolságra helyezkedik el. Az ingatlanhoz saját stég tartozik, mely nem rég lett felújítva.


A 300 nm területű telken jutott hely a kerti kiülőrésznek, egy kis konyhakertnek és természetesen több virágos szigetnek is. A nyaraló a 70's évek vége felé épült, típusát tekintve "cseh faház". A folyamatos karbantartási munkálatok mellett kb 2-3 éve történt nagyobb felújítás. Ekkor a vizesblokk teljes átépítésre került, külön helyiségben lett kialakítva a zuhanyzó és egy mosogatórész, ekkor történt a tető teljes felújítása- cseréje és az összes faszerkezet lekezelve, átkenve.

Az ingatlan télen- nyáron használható, fűtése lehet elektromosan illetve a jól bevált kandalló biztosítja az ott tartózkodók melegét.

Elrendezése: Két bejárattal rendelkezik, fedett teraszról a nappali helyiségbe érkezünk, ezen kívül konyha helyiség került kialakításra. A tetőtérben két hálórész található.

További kérdés esetén állok rendelkezésére.

Ár

Irányár 12,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Ingatlan-Sziget
Név Schmid Ildikó
Telefon +36 30 276 Mutasd
Email ildiko@ Mutasd