Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege nyaraló
Belső terület 25 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1 szoba
Telek terület 400 m²
Komfort komfort
Fűtés fa
Ingatlan állapot kívül: részben felújított
belül: átlagos
Épült 1993
Épület szintje földszintes
Energetika nincs
Ráckeve varázslatos szigetén a Kerek zátony szigeten ajánlok figyelmébe egy kis nyaralót. Az ingatlan a víz partól 100-200 méterre helyezkedik el (nem közvetlen vízparti), csónak kikötő tartozik hozzá. A szigetet csak csónakkal vagy hajóval lehet megközelíteni, autóval NEM! Árvíz veszély NEM fenyegeti, hiszen két oldalról zsilippel szabályozott a Duna ezen szakasza. A sziget varázslatos érintetlensége olyan gyönyörű látványt, érzést nyújt az ott tartózkodóknak, hogy pont ez a lényege, a csend, a nyugodtság és persze a madárcsicsergés.
Menetrendszerit közlekedő RÉV jár át a szigetre, mely nyári időszakban fél óránként, télen pedig óránként jár.

Az ingatlanban jó pár évvel ezelőtt igen nagy élet volt, volt itt családi összejövetel és baráti is, mindenki imádta. Életmód váltás miatt kb. nyolc éve nem használják, így ennek korszerűsítése és esztétikai felújítása már az új tulajdonos ízlése alapján fog történni. Higgye el meg éri!

Jelenleg két szoba és egy nyári konyha áll rendelkezésünkre. Elektromos áram és fúrt kút van. Az épület téglából épült, szerkezetét tekintve stabil , jó állapotú. Az ingatlan per/tehermentes, a vételár kiegyenlítését követően azonnal birtokba vehető!

További kérdés esetén állok rendelkezésére.

Ár

Irányár 3,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Ingatlan-Sziget
Név Schmid Ildikó
Telefon +36 30 276 Mutasd
Email ildiko@ Mutasd