Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege nyaraló
Belső terület 50 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 1493 m²
Komfort duplakomfort
Fűtés fa
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült kb. 1986
Épület szintje 2
Energetika :
Erkély 8 m²
Terasz 15 m²
Csodálatos természeti környezetben, Szentendre-Szarvashegy lábánál, a Skanzen fölött vált eladóvá -családi ok miatt- ez a ÜH1-es övezetbe tarozó, 7,60x5,40 m-es (+tetőtér) alapterületű, téglából épült jó állapotú, duplakomfortos nyaraló. Vezetékes viz és villany télen is fűthető cserépkályhával, illetőleg villanyradiátorral. 2 kéménye van a háznak,.
Egy kb. 8 köbméteres emésztő, és egy 12 köbméteres ciszterna gondoskodik a szennyviz elvezetésről, illetve a terület locsolásáról. Az övezeti besorolásnak köszönhetően az alapterület 10 %-ra bővithető, az ingatlan környezetében nagy méretű családi házak állandó lakosokkal találhatók.
A tulajdoni lap szerint kivett, beépitetlen területként van bejegyezve, az épület feltüntetése folyamatban van. A telken még egy kb. 20 nm-es faház-tárolóval is található. Automata kapun juthatunk be a telekre, ahol kényelmesen 3-4 autó számára parkoló biztositott.
A Szentendrei hévtől induló Skanzen busz végállomása kb. 150-200 méterre található, igy akár gépkocsi nélkül is megközelithető!
Ne hagyja ki, remek ajánlat!

Ár

Irányár 36 millió Ft (610.17 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Kft.
Név Magyarné Jarcsó Edit
Telefon +36 20 366 Mutasd
Email magyarne.edit@ Mutasd
kiemelt