Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege nyaraló
Belső terület 64 m²
Építési állapot használt
Építési mód könnyűszerkezetes
Szobák száma 2+3 félszoba
Telek terület 750 m²
Komfort komfort
Fűtés villany
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1983
Épület szintje 3
Energetika nincs
Terasz 26 m²
Eladó Zebegényben 750 nm-es telken egy csodálatos dunai panorámájú nyaraló. Az alpesi hangulatú ház nettó 64 nm-es, telke két utcára nyílik, így - amennyiben kiadásra szánja - két különálló apartmanként is működhet.
Alsó szinten konyhakiállásos nappali, félszoba, előkészített fürdőszoba, valamint kb 10 nm-es terasz van. Ez a szint a telek lejtése miatt félig a terepszint alatt van.
Következő szint és tetőtér tartalmaz 17 nm-es nappalit, konyhát, előszobát, fürdőt, 2 hálót, valamint a nappalihoz kapcsolódó kb 16 nm-es teraszt.
A 83-ban épült ingatlan könnyűszerkezetes, a falazat rétegrendje a mellékelt ábrán látható. Közművek közül víz és villany van, gáz az utcában; csatorna nincs a környéken, így a szennyvíz emésztőbe távozik. A ház fűtése két módon: villannyal, illetve fatüzeléses kályhával is megoldott. Az ingatlanba kisvártatva beépítésre kerülnek új nyílászárók, ez a vételár részér képezi. (Ez alól a teraszajtó kivételt képez, erre a tulajdonos már árajánlatot kért.)
Ha ön a természet kedvelője; nyugalmat, hihetetlen kilátást keres avagy befektetését jó helyen szeretné tudni, kérem keressen.

Ár

Irányár 42 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda BH Ingatlancentrum
Név Balta Mónika
Telefon +36 20 502 7 Mutasd
Email balta.monika@ Mutasd