Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege panellakás
Belső terület 54 m²
Építési állapot használt
Építési mód panel
Szobák száma 1+2 félszoba
Emelet 4 .
Komfort összkomfort
Fűtés távfűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült 1988
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift van
Kilátás kertre,
CSENDES ÓBUDAI KÖRNYEZETBEN ELADÓ EGY VILÁGOS ÉS HANGULATOS LAKÁS!

A HÁZ KÖZELÉBEN JÁTSZÓTÉR IS VAN, ÍGY FIATAL GYEREKES PÁROKNAK IS AJÁNLOM!

INGATLAN KÖRNYEZETE:
A III. kerület természetközeli, zöldövezeti részén, családi házas kertvárosi övezet mellett épült a budai oldalon kedvező árakkal rendelkező Gyógyszergyár utcai lakótelep. Ezen a környéken átmenő forgalom nincs, csak az itt lakók közlekednek erre. A környék kényelmét nem csak a jó kereskedelmi ellátottság, de az elhelyezkedés miatti remek megközelíthetőség is biztosítja, így kocsival 3 perces távolságban elérhető; Eurocenter, Penny Market, Lidl, Aldi,..stb. A busz megálló (buszok: 34,106) kb. 400 méterre található, ahonnan az Árpád-híd és Budapest belvárosa felé egyaránt biztosított a tömegközlekedés.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az 1988/89-ben épült panel társasházi tömb legszélső épülete, amely barátságos, parkos környezetben található. Az épület lépcsőháza kifestett, rendszeresen takarított és karbantartott, jó ide belépni! Közös használatú kerékpár- és babakocsi tároló a földszinti bejáratnál található.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A lakás a 4 szintes, 9 lakásos társasház legfelső, 4. emeletén helyezkedik el, így nincs zavaró felső szomszéd! A házban lift nincs. Az ingatlan nemrég felújított, így jó műszaki állapotú, nem kell rá költeni! Az alaprajzi elrendezés akár 3-4 fő lakhatását is biztosítja; az előszobából balra nyílik az amerikai-konyhás + erkélyes nappali, illetve jobbra a két hálószoba és a fürdőszoba/ wc blokk. A kilátás a szobáKból az épületet körül ölelő parkra néz. A lakás vételára tartalmazza a konyhabútort és a beépített bútorokat.

KÖLTSÉGEK:
A háznak önálló fűtésrendszere van (tömbfűtéses), ennek havi díja 11.000- Ft, a közös-költség: 11.000- Ft. Vízórák is vannak!

PARKOLÁS:
A parkolásra a ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik, ezen a részen a parkolás ingyenes!
---
További információkért és megtekintésért kérem hívjon bizalommal!

Ár

Irányár 37,8 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Lakás-Ház Ingatlanok
Név Vass Tamás
Telefon +36 70 770 Mutasd
Email lakashazingatlanok@ Mutasd