Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege panellakás
Belső terület 49 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 2 szoba
Parkolás nincs
Emelet 4.
Komfort összkomfort
Fűtés távfűtés
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: jó
Épült kb. 1975
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 10
Energetika nincs
Lift van
Kilátás utcára, parkra
Imádni fogja ezt a 2 szobás lakást, mely rendkívül kultúrált házban van, fenntartási költsége nagyon alacsony, és környezetében adott a jó parkolási, illetve közlekedési lehetőség!

XIII. kerületben, Angyalföldön, Béke tér vonzáskörzetében kínálok eladásra egy 55 nm-es 2 szoba, panelprogramon átesett, egyéni mérésű távfűtéssel rendelkező, kiváló lakóközösségű házban lévő, rendkívül jó parkolási lehetőséggel rendelkező lakást.

A ház a 70-es években épült, panel szerkezetű, tízemeletes épület. Frekventált helyen található, hiszen a környék remek közlekedéssel és infrastruktúrával van megáldva. A ház panelprogramban vett részt, mely során külső szigetelést kapott, új bejárati kapu lett kialakítva, külső kamerarendszer lett kiépítve, és hamarosan a lépcsőház járólappal lesz burkolva. A ház egyik oldalán parkoló van kialakítva, míg a másik oldala szépen parkosított.
Az ingatlan zárt, biztonságos és gondozott lépcsőházban található, melynek lakói kulturáltak. A lakás a negyedik emeleten van. A lakáshoz vezető folyosó elején zárható ajtó van felszerelve, mely biztonságot nyújt a lakójának.
A lakásba belépve egy hosszúkás L alakú előszobába jutunk, melyből nyílnak a lakás különböző helyiségei. Bejárattól jobbra egy nagy méretű, ablakos konyhát találunk, a bejárattal szemben a nagy szoba, mellette a kis szoba, és az előszoba rövidebb szárából nyílik a WC, és a fürdőszoba ajtaja.
A kis szobának erkélye is van, és mivel a lakás a negyedik emeleten van, ezért nagyon jó a kilátás, és nagyon világos a lakás.

Kitűnő választás kórtól függetlenül egyéneknek, pároknak, gyermekes családoknak, vagy akár vállalkozások számára is!

A környék adottsága kiváló, perceken belül bölcsőde, óvoda és iskola is elérhető. A környék ellátottsága nagyon jó, hiszen a közelben megtalálunk mindent, amire a mindennapi életben szükség van pl. számtalan bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, patika, pékségek, cukrászdák, valamint a szabadidő eltöltéséhez elengedhetetlen szabadidő parkok. Itt minden korosztály kellemesen kikapcsolódhat.

Műszaki:
Fűtés – Távfűtés egyéni méréssel
Napkollektorokat szereltek a tetőre
Vízórával rendelkezik a lakás
Panelprogramon átesett, új műanyag nyílászárók szellőzővel
Minőségi laminált parketta

Környék:
A környék adottsága kivalló, perceken belül bölcsőde, óvoda és iskola is elérhető. A környék ellátottsága nagyon jó, hiszen a közelben megtalálunk mindent, amire a mindennapi életben szükség van pl. számtalan bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, patika, pékségek, cukrászdák, sportlétesítmény,…stb.

Közlekedés:
Busz: 20E, 30-as, 30A, 32-es, 105-ös, 120-as, 230-as, 901-es, 914-es, 918-as, 914A, 937-es
Villamos: 1-es, 14-es, 17-es
Közelben:
Metró: M3

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon most és tekintse meg a lakást akár még ma!

Finanszírozás:
Amennyiben a megvásárlásához hitelt szeretne igénybe venni, vagy még meglévő ingatlanát nem tudta eladni, ill. nem szeretné ár alatt értékesíteni, és nem akar lemaradni álmai otthonáról szívesen állunk rendelkezésére.
A magyarországi pénzintézetek legkedvezőbb feltételű, akár egyedi ajánlataiból választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet, mindezt egy helyen.
Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ár

Eredeti irányár 31,9 millió Ft
Akciós ár 30,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda KeltaHome Ingatlaniroda
Név Kelemen Tamás Zoltán
Telefon +36 30 261 0 Mutasd
Email kelemen.tamas@ Mutasd