Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege panellakás
Belső terület 71 m²
Építési állapot használt
Építési mód panel
Szobák száma 2+2 félszoba
Emelet 7 .
Komfort összkomfort
Fűtés távfűtés
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: felújított
Épült 1975
Épület szintje 10
Energetika nincs
Lift van
Extrák távirányítású és wifi klíma, távirányítású motoros napellenző, távirányítású rejtett hangulatvilágítás, beépített indukciós tűzhely, távirányítású motoros redőny és szúnyogháló,
Igényes panellakás extrákkal eladó


Budapest XV. kerületében, Újpalota és Zugló határán, a Drégelyvár utcában tízemeletes társasház egyik igényesen felújított lakása eladó.

A három lépcsőházból álló épület az Újpalotai-lakótelep legfiatalabb épülettömbje.
A lakótelep építésének lezárásaként 1975-ben paneles technológiával készült. A ház jól karbantartott. Lakói igényességét jelzi többek között, hogy a lépcsőházak bejárata akadálymentesen megközelíthető. A lépcsőház tiszta, felújított, falait csempével borították, a lépcsőt pedig padlólappal. Lift van.

Az ingatlan jól megközelíthető. 150 méterre (5 perc séta) áll meg több buszjárat, köztük éjszakai járatok is. Ezekkel a buszokkal rövid időn belül a belvárosban lehetünk, de átszállás nélkül utazhatunk velük Budára. Nemrégiben adták át az új vasúti megállót (100 méter), amely becsatolta Újpalotát az elővárosi vonatközlekedésbe, ezáltal átszállás nélkül elérhetővé váltak Kelet-Pest külső kerületei, az észak-budai kerületek és a pilisvörösvári térség is.

A 71 m²-es lakás a hetedik emeleten egy lezárt folyosó szakaszról nyílik. Ez a lezárt folyosó a lakás előtereként funkcionál. Itt kapott helyet az előszobafal és a cipős szekrény. Innen léphetünk be a tulajdonképpeni 2+2 félszobás, erkélyes lakásba. A lakás biztonságának őre és egyik dísze is a több ponton záródó biztonsági bejárati ajtó.

Az új bejárati ajtó szintén annak az igényes felújításnak az eredménye, amelyen 2014-ben esett át a lakás. A felújítás érintette az ingatlan teljes műszaki és esztétikai állapotát. Cserére kerültek az elektromos és a vízvezetékek, a radiátorok és a nyílászárók. A külső nyílászárókat hétkamrás, hőszigetelt üvegezésű műanyag ablakokra cserélték, távirányítású, elektromos redőnyökkel és szúnyoghálókkal. Belül minőségi faajtókat építettek be. Minden helyiségben Dunaferr lapradiátorokat szereltek fel. A lakásban mindenhol gazdaságos LED világítást építettek ki. A szobákban és a fürdőben távirányítóval működtethető, rejtett hangulatvilágítás is van.

A bejárattól induló közlekedő két részre osztja a lakást. Balra a szobák, jobbra pedig a kiszolgáló helyiségek találhatók. Az eredetileg 3 szobás lakásban az egyik, 16 m²-es szobából két félszobát alakítottak ki egy hangszigetelt gipszkarton fal felhúzásával. Érdekesség, hogy ennek a falnak a síkját egy beugróval megtörték a jobb térkihasználás érdekében.

Rögtön a bejárat mellett, balkézre van az egyik félszoba. Ez is, és a többi szoba is, napfényben fürdik, hiszen a lakás tájolása dél-nyugati. A válaszfalba épített beugró az ágynak ad helyet, így a fekvőhely teret hagy a szoba közepén. A falak festve vannak, a padlót szőnyegpadló borítja. Álmennyezet takarja a megújult elektromos vezetékeket és a rejtett hangulatvilágítást.

A bejárati ajtótól jobbra található a gardrób. Ennek a helyiségnek egyik felét egybe nyitották a közlekedővel, így tágas teret nyertek a bejáratnál. A gardrób másik felét pedig leválasztották egy tolóajtóval, ezáltal pedig egy rejtett mosókonyhát kaptak. A bejárati ajtó felett és mellett beépített szekrények biztosítanak tárolási lehetőséget a lakóknak.

A közlekedőn beljebb haladva, jobb kézre a külön helyiségben levő fürdőt és WC-t találjuk. Mindkét helyiségbe új szaniterek kerültek. A fürdőben sarokkád kínál relaxálási lehetőséget. A WC-ben vannak elhelyezve az egyedi vízmérő órák (hideg, meleg).
A konyha, szemben a bejárati ajtóval, a közlekedő túlsó végén található. Minden igényt kielégítő bútorok és modern, csak villannyal működő konyhai berendezések találhatók itt. Indukciós tűzhely, beépített elektromos sütő és mikró, mosogatógép. A konyha csempézett, padlólappal burkolt. Egy átadópulttal van elválasztva az étkezőtől. A pult és a konyha berendezése részét képezi az árnak. Az étkezőben külön megvilágítással, fából készült emlékfalat állítottak a családi fotók számára, a padlót laminált padlóval borították.


Az étkezőből nyílik az egyik félszoba, a háló és a nappali. Mindegyik szobában a fal festett és az aljzat szőnyegpadlóval leterített. A nappaliban távirányítóval és wifivel is működtethető klímaberendezés ad enyhülést a bent lakóknak. A klíma benne van az eladási árban. A nappaliból az erkélyre kilépve csodálatos panoráma tárul elénk. Egészen a Budai-hegységig ellátni. Az erkélyen távirányítású, motoros napellenző véd a nyári nap hevétől. A napellenző szintén része az árnak.

Távfűtés biztosítja a meleget, melynek átalánydíja 13.890 Ft/hónap. Közös költség 15.200 Ft havonta, tartalmazza a ház biztosításának, karbantartásának, takarításának, gondnok fizetésének, a felújítási alapnak és a szemétszállításnak a díját. Tárolási lehetőség: szemétledobó helyiségben 500 Ft/hó.

A közelben minden szükséges intézmény, óvoda, iskola megtalálható, de van orvosi rendelő, gyógyszertár, élelmiszerbolt is. Parkolás ingyenes a ház előtti parkolóban.

Az ingatlan eladási ára: 41.900.000 Ft

Ár

Irányár 41,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Ingatlan Újpest
Név Nagy Gábor
Telefon +36 70 397 Mutasd
Email nagy.gabor.ingatlanos@ Mutasd