Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege sorház
Belső terület 118 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 500 m²
Parkolás van, nem meghatározott
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2003
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
A Budapestről kiköltözők egyik legkedveltebb célpontjában, Szigetszentmiklóson, zárt, igényes lakóparkban eladó 118 nm hasznos alapterületű sorházi lakás. Az ingatlan egy frekventált helyen lévő rendezett, zárt, biztonságos lakóparkban található. A legelőnyösebb fekvésű, ugyanis a lakópark végében, csendes helyen található, így már saját lekerített 500 nm-es kert is tartozik hozzá, amelyen még 2 autónak fedett beálló is kialakításra került.
A ház kétszintes, rendkívül lakályos, napfényes, jó hangulatú, kiváló elrendezésű. A földszinten van a garázs, konyha, kamra, az egyik fürdőszoba és a kertkapcsolatos nappali. A látványos lépcsőházban, kényelmes járású falépcsőn jutunk fel a tetőtéri lakrészbe. Itt három szoba, a szokásosnál nagyobb, sarokkádas + épített zuhanyzós fürdőszoba, W.C. és a gardrób található. A megemelt tetőtéri fal miatt a tetőtéri szobák tágasak, jól kihasználható belső térrel rendelkeznek.

A kertben, hátul található a fedett kiülő és a kemence. A telek területe alkalmas baráti rendezvények megtartására, vagy akár egy kerti medence, illetve kis hobbikert kiépítésére is. A lakóparkból gépkocsival könnyen elérhető az M0-s körgyűrű. Gyalog is csak 2 perc a BKK megálló, ahol Csepel-Szent Imre térre és Etele tér felé közlekedő buszok és az éjszakai járat is elérhető. Közelében több óvoda, bölcsőde, iskola található. Nagyobb bevásárlásokra a közelben lévő ALDI és LIDL áruház biztosít jó lehetőséget.

Irányár: 41.500.000.-Ft

Ár

Irányár 41,5 millió Ft (351 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szigetingatlan - Ingatlanközvetítés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány
Név Hornung Sándor
Telefon +36 70 931 1501, Mutasd
Email hornung.sandor@ Mutasd
garázzsal