Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege sorház
Belső terület 104 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 1 m²
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
- Csendes, zöldövezeti, családi házas környezetben szeretne lakni?
- Nincs szükséges kertre, de a családi ház méretből nem enged?
- Elengedné fantáziáját és kiélné kreativitását, hogy kihozzon számos lehetőséget új ingatlanjából, amit saját ízlésére tervezhet meg?

Lássuk…

Tata közkedvelt családi házas övezetében a Székely Bertalan utcában eladásra kínálunk egy sorház jellegű, 104 m2, 2 szintes, nappali + 2 szobás, felújítandó állapotú társasházi lakást.

Meghirdetett lakásunk tégla építésű, tökéletes szerkezettel rendelkezik, penész és repedésmentes. A sorház jellegéből adódóan mindkét oldaláról védett, így energetikai szempontból tökéletes, ahogy a fekvését tekintve is, úgy a felkelő, mint a lemenő nap irányába néz, bár a helyiségek nagyrészt Nyugati fekvésűek.

Tetőszerkezetének 2001-ben a teljes cseréje megtörtént, amiről a kivitelezési dokumentáció rendelkezésre áll. Bár az ingatlan átlagos/felújítandó állapotban van, elhanyagolva nincs, eredeti fa nyílászárói (redőnnyel felszerelve) és a szobákban található parketta igazán jó állapotban van.

A földszinten nappali, konyha, kamra, toalett, valamint hatalmas méretű terasz található. Ha szereti a tágas tereket, akkor a kisebb helyiségek egybenyitásával (konyha, kamra, előszoba), valamint a terasz beépítésével egy igazán modern stílusú amerikai-konyhás nappali varázsolható belőle.

Az emeleten 2 szoba, fürdőszoba található, valamint a hatalmas méretű terasz itt is rendelkezésre áll. Ezek mindegyike csendes, parkos területre néz, itt a szomszéd még egy kis kertet is leválasztott magának. Erre akár Önnek is lehetősége lehet.

A lakás alagsorában pince is található, számos pakolási lehetőséggel, ennek falazata karbantartást igényel. Itt található a cirkó gázkazán, de akár egy vegyes-tüzelésű kazán is beiktatható a fűtésrendszerbe, mivel a csatlakozási lehetőség rendelkezésre áll.

Az ingatan kifűtése igen kedvezőnek mondható, ezt a korábbi lakó 17.000 Ft átalánydíjból fedezte.

Összességében igazán jó lehetőség lehet meghirdetett ingatlanunk, ha fontos Önnek, hogy saját képére formálhassa új otthonát, ha fontos az elhelyezkedés, a méret, a családi környezet és a jó szomszédok.

A lakás tehermentes, kifizetést követően azonnal birtokbavehető.

Hamarosan találkozunk, ha személyesen is megtekintené az ingatlant.

Megköszönve megtisztelő figyelmét, további információért várom jelentkezését!

Érdeklődni: Rácz Gyula 70/367-7577

Teljes körű hitelügyintézés, bankfüggetlen tanácsadás és CSOK ügyintézés INGYEN, az Ön igényeihez szabva!

Ár

Irányár 41,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Rácz Gyula
Telefon +36 70 367 Mutasd
Email racz.gyula@ Mutasd