Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 54 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 2 szoba
Parkolás
Emelet 3.
Komfort összkomfort
Fűtés távfűtés egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: kitűnő
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Erkély 8 m²
Komárom- Esztergom megyében, Almásfüzitőn kínáljuk megvételre eme remek lakásunkat!

Alapjaitól újra gondolt, újjáépített lakásunk az 1-es számú főútvonal mentén helyezkedik el, Komárom városa 10 kilométerre, Tata szintúgy, 13 kilométerre található. A környéken jellemzően négyemeletes társasházakat építettek, szellős elrendezéssel, ennek nyomán csodás zöldövezetben találhatjuk magunkat. Infrastruktúrája a városias követelményeknek is eleget tesz.

Mai főszereplőnk egy harmadik emeleti, 54 négyzetméteres, 2 szobás elrendezésű, minden igényt kielégítő, részletekig menő pontossággal felújított álomotthon.

Kezdődött minden, egy szép tavaszi napon (2013-ban), mikor is a lakásban bomba robbant. Falak dőltek porba, vakolatok hulltak a mélybe. Innentől lehetett miről beszélni. Kisebb- nagyobb átalakítással funkcionálisabbá tették a lakás elrendezéséből adódó lehetőségeket. Összeálltak a tervek, így kezdődtek hát az időt, energiát nem sajnálva, ugyanakkor minőségben, gondosságban messzemenő felújítási munkálatok. Egy- két fal lehullt, míg másutt újak láttak napvilágot. Párhuzamosan a teljes víz-, villanyhálózatot lecserélték. Kőmíves Kelemen is megirigyelné a munkát, amit a szakemberek véghez vittek. Innentől fogva, indult be igazán az élet a füzitői kolóniában. Bejárati ajtó, ablakok beszerelése, utóbbi természetesen hőálló üveggel, redőnnyel, szúnyoghálóval. Járólap, csempe, laminált parketta lehelyezése, egyetemben vele a fürdőszobai szaniterek felszerelése. Megannyi por belélegzése, szakemberek Isten káromlása. „…Hova tűnt már megint? Előbb még itt volt. Ne azt, a másikat! ...”. Folytatódtak eme remek napok a belső ajtók beszerelésével. Megérkezett az egyedi konyhabútor is. Na de ki viszi fel? „…Erről nem volt szó! A HARMADIKIG? Ötezer... Vigyázz a sarkára! Fordulj, fordulj, FORDULJ! ...”. Végezetül persze felkerültek a kapcsolók, a dugaljok, az új radiátorok (egyedi költségmérővel felszerelten), a légkondi is. A hálószobában beépítésre került egy pakolóhelységben gazdag beépített szekrény. Tájolását tekintve D-i, napsütötte Toszkána hangulata mindenkit levesz a lábáról, a 8 négyzetméteres erkélyéről már nem is beszélve. A konyhabútorban található sütő, illetve páraelszívó a vételár részét képzik! Tartozik a lakáshoz egy saját tulajdonú pincehelyiség, továbbá egy szerelőaknával, árammal ellátott garázs bérleti joga is tovább vihető, utóbbi persze csak igény szerint.

A településen megtalálható egy korszerű óvoda, bölcsőde. Továbbá vegyesboltok, hivatali intézmények. Buszmegálló, továbbá a MÁV állomása is megtalálható itt, Budapest- Győr- Hegyeshalom- vasútvonala, illetve Esztergom felé egy mellékvonal is indul. A Dunapart percek alatt elérhető gyalogosan.

Hirdetésem végéhez érvén, köszöntöm a ’vonal’ másik végén.

Bízom benne, kellő mennyiségű információval láttam el a lakásról. Ellenkező esetben kérem, keressen fel. Szeretném, ha tudná, érdek függetlenül segítek a csok-, babaváró támogatások útvesztőinek eligazodásában, hasonlóképp a piaci hitelekben is. És még csak ki se számlázom. Eredményes napokat kívánok, ha lakásvásárlásra adta fejét, mégis, elsők közti hirdetésként olvasta ezt, ha pedig régóta keres, de nem jött MÉG az ’igazi’, bízom benne, megtalálta számításait a fentebb leírtakban. Utóbbi esetében a szükséges, illetve kellő jogi háttérrel biztosíthatom a zökkenőmentes, gördülékeny adás-vételt.

Viszontlátásra!

Ár

Irányár 17,4 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda KOMPLEX INGATLAN
Név Sándor László
Telefon +36 70 977 Mutasd
Email laszlo@ Mutasd
alkalmi vétel