Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 180 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 3+1 félszoba
Parkolás van önálló garázs
Emelet 3 .
Komfort luxus
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: luxus
Épült 2010
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift van
Kilátás utcára,
Extrák lift, automata hőszigetelet redőnyök, elektromos szellőztető ablakok, riasztó, aluminium nyilászárókjakuzzi, szauna, dupla komfort, hatalmas ablakok, riasztó, kamera a liftben és a lépcsőházban, légkondicionáló 3 db , valentino csempék, wiessmann kazán, padlófűtés a jakuzzi megegyezés tárgyát képezi.
Gyönyörű, fiatalos, a napjainkban oly divatos minimal stílusú penthause lakás a belváros szivében, mégis csendes helyen eladóvá vált.A lakás egy társasház záró szintjére épült, korszerü praktikus megoldásokat ötvözve, magas minőségű anyagokkal társitva.

A lakásba egy külön lépcsőházból illetve a saját használatú lifttel tudunk feljutni. Az előszobából a tágas egy légterű 4,5 m belmagasságú nappali-étkező konyha fogadja ebbe a gyönyörű, napfényes ingatlanba érkezőket.
A nappali keleti és déli oldalát hatalmas üvegablakok határolják melyek felett elektromos vezérlésű szellőztető ablakok is beépítésre kerűltek. A lakás helyiségeinek többségében a mennyezeten is elhelyeztek világítóablakokat, ezzel is növelve a természetes fêny bejutãsát a lakásba.
Az ingatlan hãrom külön bejáratú szobával rendelkezik, melyből a kėt hãlőszobához fürdőszoba is tartozik.
A szülői extra méretű mai trendet követő fürdőszobában a kád és a tusoló mellett egy szauna is helyet kapott. A nagyobb hálószobához tágas gardróbszobát építettek és egy háztartási helyisêg is helyet kapott a hálószoba mögött. A lakáshoz egy hatalmas terasz illetve egy minőségi műfűvel borított tetőterasz kapcsolódik. A tulajdonosok kényelmét a nyári grillezések és a szabadtéri jakuzzi fokozza.A lakás melegéről wiessmann kazánnal működő padlófűtês rendszer gondoskodik, nyáron automata, hőszigetelt redőnyökkel óvják ezt a szêp otthont a tűző déli naptól és három légkondicionáló segíti a lakás kellemes hőmérsékletének elérêsében.
A lépcsőházat és a liftet kamerával szereltėk fel de a biztonság fokozása érdekében riasztóberendezés is beszerelésre kerűlt.
Az ár egy parkolóhelyet tartalmaz, de igény esetėn akár két garázs is megvásárolható a lakáshoz.
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez az egyedi kűlönleges otthon, kêrem hívjon bizalommal!

Ár

Irányár 83,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Prestige Home Ingatlaniroda
Név Dr. Futaki Zoltán Gergelyné
Telefon +36 30 946 Mutasd
Email futakijudit@ Mutasd
kiemelt