Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 56 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Parkolás van, nem meghatározott
Emelet 1 .
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: felújítandó
belül: részben felújított
Épült 1977
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 3
Energetika ee: 161%–200% átlagosnál jobb
Lift nincs
Erkély 8 m²
ELADÓ a II. kerületben, a Budakeszi úton egy 60nm-es /56,4nm fűtött alapterület + 8nm fedett erkély/ 1. emeleti lakás egy 1972-ban épült, 9 lakásos társasházban. A ház homlokzata tervezett felújítás előtt áll, a tervek szerint 2022 elején kezdődnek a munkálatok. Ugyanakkor ebben a pillanatban is jelentős, mintegy 10 millió Forint megtakarítással rendelkezik a lakóközösség. Az eddig elvégzett, már korábban kifizetett munkálatok a társasházon: a tető 4 éve lett újraszigetelve, az ereszcsatornák 1 éve, a kerítés 4 éve újjáépítve, a csatorna az utcai bekötőig kicserélve.

A lakásban a nyílászárók cserélve lettek, korszerű műanyagra, a tömörfa parketta jó állapotban van. Ezen kívül, a lakás felújítandó. Jelenleg konvektorok vannak, amik működőképesek. Ugyanakkor a kémény bélelhető, kondenzációs kazán kivitelezésére van lehetőség. A nappalival egybenyitható a mellette fekvő /7,5nm-es/ hálófülke, egyik sem tartófal a lakáson belül. Az utóbbi kettő, a teraszra néző szobák DK-i fekvésűek. A közlekedőn, a fürdővel szemben beépített szekrények találhatóak, illetve a gázóra a lakáson belül van. Vízóra a fürdőszobában. Az előszobán és a közlekedőn kívül az összes helység ablakos.

A közös költség havonta 8000 Ft, ami a szokásos dolgokon kívül a vízfogyasztást is tartalmazza. Van beszerelve vízóra, de még nem lett engedélyeztetve. Ezen felül, a közös munkálatok, többek között a külső szigetelési munkálatokra további fedezet képzése miatt havi 9000 Ft felújítási alap fizetési kötelezettség van érvényben. A házban az internetet a Telekom szolgáltatja. A környék infrastruktúrája jó, a lakás közvetlen közelében a 22, 222, és a 922-es éjszakai Buszok megállói találhatóak. A Lóvasút három, a Zugligeti Libegő öt perc séta. Az ingatlan és az ár része még egy nagyobb, 8nm-es különálló pincerekesz. Valamint egy közös helység is rendelkezésre áll babakocsi/kerékpár tárolás céljára.

A lakáshoz megvásárolható egy önálló garázs, ami 2,54m széles ajtónyílással rendelkezik, hossza 5,8m, elektromosan nyíló ajtóval rendelkezik (a társasház lejárókhoz vezető kapuja szintén elektromos). Az ingatlan per-, igény-, és tehermentes; gyors tranzakció esetén a felújítást azonnal lehet kezdeni, nem kell a kiköltözésre várni.

Az 53,5 M-s lakás és a 6 M Ft értékű külön garázs együttesen irányár. Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék esetén, hétköznap este 9-ig kereshet, illetve hívását hétvégén is várom! A bemutatások során, a vírushelyzetre való tekintettel csak velem találkoznak.

Irodánk továbbá, szakértő-, és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.

Ár

Irányár 53,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Balance Ingatlan
Név Esztergomi László
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email esztergomi.ingatlan@ Mutasd