Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 34 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1 szoba
Emelet 1 .
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: jó
Épült 1990
Épület szintje 3
Energetika :
Lift nincs
Kilátás udvarra, függőfolyosóra,
Felújítások folyamatban vannak!
A tető cseréje már megkezdődött, mely folyamatban van még, 2022 év elején kerül megszavazásra a külső homlokzat felújítása, a lakás ablakaival szemben található tűzfal pedig még idén felújításra kerül, így az ablakból kinézve a mostaninál lényegesen szebb látvány tárul majd elénk.

Eladásra kínálom ezt a III. kerületi Kenyeres utcában található, kis lakóközösségű házban található, 1. emeleti 1 szobás világos lakást.


Nyugodt, csendes mellékutcából közelíthető meg a lépcsőház, mely nem liftes, így az 1. emeletig gyalog kell felmenni, innen az L alakú folyosó végén található lakásról beszélünk, így az ablak és ajtó előtt nincs eljáró ember, nagyon nyugodt, világos.

A lakás állapota rendezett, minden fogyasztás egyedileg mérhető, Konyhája az előszobában található, fürdő és wc külön került megépítésre. Fűtése konvektoros, minden egyedileg mérhető, a fotók pedig a valóságot tükrözik.

Azonnal birtokbavehető, tehermentes ingatlanról beszélünk.


Amennyiben hitelből szeretné az ingatlant megvásárolni, hitelcentrumunk készséggel áll a rendelkezésére, valamint ügyvédi háttér biztosításában is tudunk segítséget nyújtani.

Hívását a hét minden napján 9-21 óra között várom!

Ár

Irányár 25,99 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Miklós Krisztián EV.
Név Miklós Krisztián
Telefon +36 30 441 Mutasd
Email iroda@ Mutasd
azonnal
költözhető