Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 26 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1 szoba
Emelet 2 .
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: jó
Épült kb. 1960
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás udvarra,
Ferencváros, dinamikusan fejlődő részén, közel a Nagyvárad térhez, eladó, akár bútorokkal együtt, 26 nm-es galériás lakás. Kiváló befektetésnek, könnyen kiadható ( az utóbbi években is folyamatosan bérlők lakták) Egyetemek közelsége ( SOTE, Közszolgálati Egyetem), Klinikák, kiváló közlekedés (M3 metro, villamos, busz).
Fiatal pár vagy egyedülálló részére is jó választás. Minden megtalálható a környéken, ami a napi ügyek intézéséhez és szórakozáshoz fontos lehet (óvodák, iskolák, üzletek, éttermek, üzletközpontok)
A nemrég felújított Haller-parkban kitűnő lehetőség nyílik a pihenésre, sétálásra (korszerűsített játszótér, kutyafuttató)

Rendezett, kulturált lakóközösség, akik folyamatosan újítják, karbantartják a társasházat. Ennek keretében az egész tetőszerkezet fel lett újítva, új kapu, belső terek festése.
A lakásban is ki lettek cserélve a vezetékek, az egész lakás szépen festve. A szobában parketta, a többi helyiségben járólap burkolat van. A tágas szobában, kihasználva a nagy belmagasságot, fekvőgaléria növeli a teret. Az ablakok a csendes udvarra néznek. A lakás elhelyezkedéséből adódóan nem járnak el az ablak előtt. A lakás méretei: 8 nm-es konyha, 2 nm-es fürdőszoba, 16 nm-es szoba. Azonnal költözhető, tehermentes!
Hívjon, akár hétvégén is! Jöjjön, nézze meg!


Ár

Irányár 20.7 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Ében Ingatlaniroda
Név Habóczki Gusztáv
Telefon +36 20 479 Mutasd
Email gusztav.haboczki@ Mutasd