Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 91 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Parkolás van, nem meghatározott
Emelet 6 .
Komfort összkomfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2007
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 6
Energetika cc: 101%–130% korszerű
Lift van
Terasz 94 m²
ELADÓ EGY IGÉNYES, NAGY TERASZOS EGYEDI LAKÁS a Ferencváros rehabilitált részén, egy újszerű, kulturált 2007-es építésű, Liftes, 6 szintes, 53 lakásos társasház legfelső emeletén. Az exkluzív kialakítású nappali + 2 hálószobás lakás fűtött alapterülete 91nm, valamint egy kizárólagos használatú 94nm-es terasz tartozik hozzá annak részeként, amelyre minden szobából biztosítva van a kijárás. Már belépve is érezzük a különbséget, kézzel tapinthatjuk, ezt a lakást nekünk álmodták meg, minden részletre figyeltek.

A /27nm-es/ nappali + konyha, illetve a valóban használható méretű hálószobák térérzetét tovább növeli a terasz és a szabad égbolt látványa. A terasz 2 évvel ezelőtt új járólapokat kapott, az újraszigetelést a társasház fizette, a teljes hidegburkolat is megújult; a lakást magát 7 évvel ezelőtt felújították (új laminált parketta, tapétázás, konyha átalakítása, konyhafalon csempézése, stb.).

Az otthonról pár gondolatban:
- minőségi előszobai szekrény, végre van hely lepakolni a megérkezéskor!
- komfortérzetünket 2 klíma berendezés elégíti ki
- nagyméretű, valóban élhető méretű hálószobák a kényelmünkért
- mind a lakás, mind a saját terasz privát érzésű, az utóbbi indusztriális hangulata a magasban egyedülálló, sehonnan nincs rálátás
- a belvárosi miliő ellenére csendes, nyugodt környezet
- a teraszon levő pavillon az ingatlan és az ár része
- több elektromos kiállás, összefolyók, 2 kerti vízcsap, szauna kialakítási lehetősége

A közös költség 20.400 Ft/hó (közgyűlési határozat alapján a lakás mindenkori tulajdonosa csak a terasz 6nm-e után fizet közös költséget!), amelyben benne foglaltatik a felújítási alap, a közös területek általános rezsi tételei, a társasházi biztosítás- és képviselet. Saját vízóra van, minden fogyasztás mérőórával mért. A minden hónapban fizetendő fűtési alapdíj 2500 Ft. A hideg- és melegvíz jelenleg egyenként 2200 Ft/hó körül alakul, míg az elektromos számla átlagosan 8800 Ft. Házközponti fűtés van, egyedi méréssel, a leghidegebb télen is 25-29e Ft a fűtésszámla, a fűtési időszakon kívül csak a korábban említett alapdíj kerül kiszámlázásra. Jelenleg UPC szolgáltatja a kábel TV-t és az internetet a lakásba. A társasház biztonságáról dupla zsilipes rendszer gondoskodik, az épület gyalogos bejáratánál proxyval juthatunk be. A ház alatti teremgarázsban, az utcaszinten, megvásárolható a lakáshoz 1 db teremgarázs beállóhely. A garázshelyhez tartozik egy nagyobb méretű /4nm/ tároló, ezeket opcionálisan 1 db garázshely + 1 tároló csomagban együtt 7,7 M Ft-ért lehet megvenni.

A környék infrastruktúrája kiváló, Metró (M3) Nagyvárad-tér megállója gyalog 3 percre van, vagy akár a Népligeti Buszállomás is nagyon közel. Az M5-ös autópálya kivezetője a közvetlen közelben. A 2M jelzésű villamos a ház mögött megy, a Duna karnyújtásnyira, 2 megállóra van.

A 2019-ben megnyitott Orczy-kert foci-, futó- és kosárlabda pályával, szórakoztató helyiségekkel jár a kedvünkben. Szintén a közelben van a Haller park, ami a legnagyobb park Ferencváros középső területén, többek között az EU által jóváhagyott designos játszótereket, szánkó-dombot, sétányokat, és óriási kutyafuttatót kínál. A Corvin Pláza, valamint több egyéb szórakozási és bevásárlási lehetőség, iskolák, óvodák, a közelben. Az ingatlan az adásvételt követően rövid határidővel költözhető, és birtokba vehető.

A 94,8 M Ft-os lakás ára és az együtt 7,7 M Ft értékű teremgarázs hely és tároló ára együttesen irányár. A képeken levő bútorzat megbeszélés tárgya. Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék esetén, hétköznap este 9-ig kereshet, illetve hívását hétvégén is várom. Az ingatlanhoz kulcsom van, rugalmasan tudom mutatni.

Irodánk továbbá, szakértő-, és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.

Ár

Irányár 94.8 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Balance Ingatlan
Név Esztergomi László
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email esztergomi.ingatlan@ Mutasd