Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 58 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 2+1 félszoba
Parkolás nincs
Emelet 3.
Komfort összkomfort
Fűtés elektromos panel
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: kitűnő
Épült kb. 1940
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 4
Energetika gg: 251%–310% átlagost megközelítő
Lift van
Erkély 2 m²
Kilátás utcára,
ELADÓ a IX. ker. rehabilitált részén, Középső-Ferencvárosban, a Sobieski János utcában egy az 1940-es években épült, kulturált, jól karbantartott, 4 szintes, 35 lakásos /Liftes/ társasházban, egy 3. emeleti 58nm-es /56,9nm fűtött alapterület + 2nm erkély/, 2 + 1 félszobás lakás. É-Ny-i tájolásának köszönhetően szobái, aminek az ablakai a minimális forgalmú utcára néznek, világosak, ugyanakkor nyáron sem melegszenek fel. A társasház külső homlokzatának felújítási munkálatai /korszerű thermo vakolatot fog kapni/ a közeljövőben tervezettek a társasház erre irányuló pályázatának köszönhetően. A társasház tetőszerkezete 2011-ben újult meg.

5 évvel ezelőtt a lakás szintén fel lett újítva, új hidegburkolatot és szanitereket, valamint konyhabútort kapott, villany- és gépészeti vezetékei is teljesen ki lettek cserélve. Jelenleg 2 szoba + hallos kialakítása igény esetén amerikai konyhássá alakítható, így a közel 30nm-es központi helyiség lenne a közösségi tér, és a jelenlegi konyha helyén valósulna meg a 2. külön bejáratú hálószoba /a kamra egy második gardróbként funkcionálhat/. A szobákban levő eredeti tömörfa parketta karbantartott, a belmagasság 3m. A hangulatot a modern, speciális világítótestek dobják fel a kompakt fürdőszobában. A lakás fűtéséért elektromos hőtárolós kályhák felelnek, a vízmelegítést bojler látja el. Mindkettő költséghatékony éjszakai áramról üzemeltetett. Az áram átalány költsége 17000 Ft/hó. A gáz ennek ellenére nem lett kikötve a lakásból, a konyhában gázsütő van. A gáz alapdíja havi átlagban mindösszesen 750 Ft.

A közös költség: 16800Ft/hó, ami a szokásos dolgokon /felújítási alap, szemétszállítás, heti 2x-i takarítása a közös területeknek, társasházi biztosítás, stb./ felül a vízfogyasztást és a csatornadíjat is tartalmazza, vízóra nincs külön felszerelve. A TV- és internethez az UTP kábel a nappaliba és a hálóba is be van vezetve. Gépkocsival a parkolás az utcában, évi 2500 Ft-s díj ellenében a tulajdonosok számára megoldott! Azonban, igény szerint, egy szomszédos házban teremgarázs beálló hely tulajdonjoga vásárolható.

A környék a rehabilitációs jelleg miatt biztonságos, a környező utcákban is több térfigyelő kamera üzemel. Az erkély közvetlenül egy parkra néz. A lakás az egyetemek közvetlen szomszédságában van /SOTE, Corvinus/, az infrastruktúra a közlekedés szempontjából is kiváló, a körút gyalog pár perc séta, a 3-as Metró Nagyvárad téri megállója, valamint a 24-es Villamos elérhető közelségben.

A fent leírtakat figyelembe véve a lakás kivételes lehetőség mindazoknak, akik egy meglepetések nélküli, felújított, de magában még lehetőségeket hordozó otthont szeretnének maguknak, belvárosi idillel. Rövid határidővel költözhető. Ajánljuk azon fiataloknak, és pároknak, akik közel akarnak lenni a város központjához, de mindezt egy nyugodtabb mellékutcában képzelik el. Az ingatlan és az ár része továbbá egy a külön zárható, önálló 4nm-es pincerekesz is.

Az 43,4 M Ft-os ár irányár, az alku lehetősége adott.
Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék esetén, hétköznap este 9-ig kereshet, illetve hívását hétvégén is várom!

Irodánk továbbá, szakértő-, és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.


Ár

Irányár 43,4 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Senior Ingatlan
Név Esztergomi László
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email esztergomi.ingatlan@ Mutasd
alkalmi vétel