Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 79 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Emelet 2 .
Komfort összkomfort
Fűtés padlófűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1900
Épület szintje 4
Energetika :
Lift van
Kilátás kertre, udvarra, parkra
79 nm-es lakás eladó, a belváros szívében, a Petőfi Sándor utca elején a Párizsi Udvarral szemközti házban, Hild József tervezte műemlék épületben.
A házban Lézerklinika és Airbnb lakások működnek, parkolás megoldott forgalomgátló oszlopos beléptető rendszerrel. A lakás a második emelet utcafrontján található, lift van a házban.
Előszobába belépve jobbra kis szoba, a lépcsőn felmenve a kis szoba feletti galéria amiből a fás füves belső udvarra nézhetünk. Lakás közepén a konyha és az étkező található amiből a fürdőszoba nyílik és a felette lévő galéria. A fürdőszoba dupla zuhanyzós, dupla mosdós, mosó szárítógép, hőszivattyús bojler és központi szellőző rendszer található benne. Tovább haladva a nagyszobába érünk ahol két nagy ablaka a Párizsi udvar csodálatos homlokzatára néz. A lakásba megőrizve a patinás épület hangulatát az eredeti ablakok mellett hőszigetelt ablakok kerültek beépítésre. A nagyszoba, konyha, fürdőszoba fűtése padlófűtés, a többi helyiség fűtése hasznosításától függően tervezhető (vezetékek érzékelők okos otthonra kiépítve). Mivel a lakás alatti szinten iroda található, és mindkét oldalán lakás, így rendkívül meleg fűtés nélkül is.
Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését! Kérem hívjon bizalommal!

Ár

Irányár 171,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név BH Újbuda
Telefon +36 70 944 Mutasd
Email bh.ujbuda@ Mutasd