Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 81 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2+1 félszoba
Emelet 4 .
Komfort összkomfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: felújítandó
Épült 1912
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 6
Energetika nincs
Lift van
Kilátás utcára,
Exkluzív helyen, exkluzív lehetőség a Kempinski Hotel szomszédságában, a Deák Ferenc utcában! Sétáló utcában eladó egy 81m2-es, 3 szobás, erkélyes 4. emeleti lakás!!!

A ház exkluzív helyen, az 5. kerület szívében, a Deák Ferenc utcában található.
Az épület története röviden:
1789-ben Schilson János báró (a Lipótvárost szabályozó tervével együtt) hozta létre a ma is fennálló Deák Ferenc utcát. Már ekkor fontos funkciója volt: a vásárteret összekötötte a hajóhíddal, ami ekkoriban azért is nagy jelentőségű volt, mert a Lánchíd megépítéséig ez volt az egyetlen út Pest és Buda között. A környékbeli telkek és ingatlanok ezért már a kezdetektől fogva nagy értéket képviseltek. Számos lenyűgöző, a kor legnagyobb tervezői által megálmodott házak épültek az utcában.
Az itt található hatemeletes lakó- és irodaépületet a Révész Sámuel és Kollár József alkotta építész páros tervezte. Az épület eredetileg a német Jugendstil-architektúra jegyeit hordozta. A homlokzatot azonban 1912 óta többször átépítették. Ennek köszönhetően idővel sokkal egyszerűbb, modernebb külsőt öltött.
1976-ban az épület műemléki védettség alá került, majd a 2000-es években korhűen állították helyre, hogy tökéletesen illeszkedjen környezetébe. A Bécsi utca 5. és a Deák Ferenc utca 17. homlokzatainak helyreállításához összesen 16 tonna rezet használtak fel. A felújítás után is olvasható maradt a tervezők neve az épület falán.

A ház kívül-belül szép állapotban van, lépcsőháza is igényes és tiszta. Rendszeresen karbantartott, gépészetileg is tökéletes, pár évvel ezelőtt új liftet építettek, melynek köszönhetően a lakás elhelyezkedése a házban ideális.
A lakás a 4.emeleten van, lépcsőházból megközelíthető és erkélye is van. Az erkély 15 m2, mely utcára néz.
A 81 m2-es lakás új, igényes és vállalkozó szellemű tulajdonosára vár, akinek egyedi elképzelése alapján alakítható, hiszen jelen állapotában teljesen felújítandó.
Az előtéren kívül 2 nagyobb és 2 kisebb helyiségből áll, mely tetszés szerint többféleképpen alakítható. A nagyobb helyiségek utcára néznek és az egyikből nyílik a 15 m2-es erkély.
Rendkívül világos, fűtése házközponti, az átalakításhoz fontos szempont lehet, hogy bizonyos falak bonthatóak.
Belmagassága 3,6 méter.

Környezet:
Exkluzív környezet, belvárosi hangulat, sétáló utca, kiváló közlekedés és infrastruktúra jellemzi a környéket. Minden, a hétköznapi élethez szükséges szolgáltató egységek, egészségügyi-, és oktatási intézmények a közelben megtalálhatóak, és természetesen egyéb szórakoztató-, vendéglátó egység, illetve bevásárlóközpontok is a közelben!

Közlekedés:
Központi elhelyezkedésének köszönhetően kiváló közlekedés, a város bármely pontja gyorsan megközelíthető.
Busz: M3, 9-es, 15-ös, 16-os, 105-ös, 115-ös, 909-es, 914-es, 916-os, 931-es, 950-es, 979-es, 979A, 990-es
Trolibusz: 72M, 72-es, 73M
Villamos: 2-es, 2M, 47-es, 48-as, 49-es,
Metro: M1, M2, M3

Műszaki:
Fűtése: házközponti
Teljesen felújítandó

Irányár: 129 millió Ft

AJÁNLOM:
- belvárosi hangulatot kedvelő EGYÉNEK és CSALÁDOK számára, akik igényesek a környezetükre, és fontos számukra a jó közlekedés és infrastruktúra
- BEFEKTETŐK figyelmébe, hiszen frekventált elhelyezkedésének köszönhetően kiválóan alkalmas kiadásra, illetve felújítást követően továbbértékesítésre!
- CÉGEK számára, akiknek fontos az exkluzív környezet, a jó közlekedés és infrastruktúra

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal! Hívjon most, és tekintse meg akár még ma!

Ár

Irányár 136 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda KeltaHome Ingatlaniroda
Név Kelemen Tamás Zoltán
Telefon +36 30 261 0 Mutasd
Email kelemen.tamas@ Mutasd