Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 40 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1 szoba
Emelet 2 .
Komfort összkomfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: kitűnő
Épült kb. 1890
Épület szintje 3
Energetika dd: 131%–160% korszerűt megközelítő
Lift van
ELADÓ az VI. kerület, Diplomatanegyedben, a Délibáb utcában, egy teljesen átépített és újragondolt, magas minőségű anyagokkal és ötletes megoldásokkal kivitelezett 40nm-es, galériás ékszerdoboz.

Az ingatlan egy kis lakásszámú patinás ház második emeletén helyezkedik el /Lift nincs/. A fémszerkezetű galéria az alapterületbe nem lett beleszámolva, megfelelő méretű, éjjeli szekrény mindkét oldalra tehető, alatta a konyha és étkező rész belmagassága 2m. A modern trendeket figyelembe véve készült egyedi konyhabútort /beépített mosogatógép, és mosógép, hűtőgép, beépített mikró, indukciós főzőlap, elszívó/ egy kényelmesen körbeülhető étkező egészíti ki a galéria alatt. A lakásban a kábel TV és a WiFi kiépítve, az ingatlan klimatizált, a teljes belmagasság 3,8m. Az újjáépítés szó szerint értelmezendő az, aljzat könnyített betonnal lett kiöntve, egészen kifelé haladva az ablakokig és redőnyökig, minden teljesen új.

A fűtésről a házban levő központi kazán gondoskodik. A közös költség 16600 Ft havonta, ami a szokásos tételeken felül a fűtés költségét már tartalmazza. Egyéni vízóra felszerelve, le lett választva már a közös költség díjából. A környéken a parkolás fizetős, de a tulajdonosoknak éves 2500 Ft-s matricával megoldott /gázóra így nincs a lakásban, minden más villannyal működik/.

Mi csak múzeum negyednek hívjuk, de a Liget Budapest Projekt mára Európa legnagyobb kulturális tartalmú, rangos nemzetközi díjakkal is elismert városfejlesztési projektje, amely a Városliget parkját újítja meg oly módon, hogy egyúttal megteremti a magyar kultúra évszázados, kiemelkedő teljesítményének széles körű hozzáférhetőségét. 2023-ra a Városliget élhetőbb, a mostaninál jóval zöldebb és korszerűbb, vonzó intézményekkel gazdagabb a park lesz, ismét méltón egykori fénykorához. A tömegközlekedés: 3 percen belül elérhető a kapun kilépve az M1-es Metró Bajza utcai megállója. A társasház kertjéből kapu nyílik a Benczúr utca felé, arra is ki lehet menni. A lakás és az ár része a képeken szereplő összes berendezés, dekorációs elem és bútorzat.

A 49 M Ft-os lakás ára irányár. Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék esetén, hétköznap este 9-ig kereshet, illetve hívását hétvégén is várom.

Irodánk továbbá, szakértő-, és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.

Ár

Irányár 49 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Balance Ingatlan
Név Esztergomi László
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email esztergomi.ingatlan@ Mutasd