Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 75 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Emelet 2 .
Komfort komfort
Fűtés héra (gáz) cserépkályha
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: felújítandó
Épült 1890
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára,
A KODÁLY KÖRÖNDTŐL 3 PERC SÉTÁRA, KIVÁLÓ ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ NAGYPOLGÁRI LAKÁS BEFEKTETÉSNEK ILLETVE AZ ÁLMAIKAT MEGVALÓSÍTANI SZÁNDÉKOZÓKNAK!

INGATLAN HELYSZÍNE: Budapest belvárosában, az Andrássy út és a Szív utca sarkán lévő háztömbben található. A környék remek infrastruktúrával rendelkezik, kiváló a közlekedés, minden szolgáltatás karnyújtásnyira elérhető!

ÉPÜLET JELLEMZŐI: Földszint + 3 emeletes, közepes állapotú, LIFT NÉLKÜLI, polgári téglaépület az 1890es években épült. A lakások egy része körfolyosóról, a szóban forgó lakás a ház belső lépcsőházából nyílik.

LAKÁS JELLEMZŐI: A felújításra szoruló 75nm-es 2 szobás lakás a ház 2.emeletén található. Elhelyezkedése okán nagyon csendes, Dél-nyugati fekvésének köszönhetően nagyon világos. A lakásba belépve egy hatalmas előtér fogad minket, jobbra a konyha és a fürdőszoba, balkéz felől pedig a Wc és egy tágas kamra található. A bejárati ajtóval szemben az előtér végén van a tágas nappali, és az ebből nyíló kisebb méretű hálószoba . A két szobának a nagyméretű ,dupla gerébtokos fa ablakai a nagyon csendes Szív utcára néznek. A konyha ablaka a körfolyosóra néz, a wc és a kamra ablakai pedig a lichthofra. A nappali fűtését egy cserépkályha biztosítja mely a kisebbik szobát is felfűti. A lakásban a víz, villany és gáz egyedi mérő alapján van elszámolva. A lakásnak a jó adottságaira tekintettel, átalakítási lehetőségek adottak.

LAKÁS MÉRETEI: Teljes méret 75 nm • Nappali: 23 nm • Háló: 14 nm • Előszoba: 15,7 nm • Konyha: 12 nm • Fürdő: 6 nm • Wc: 2,1 nm • Kamra: 2,2 nm

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG: A fűtést cserépkályha biztosítja, illetve elektromos radiátorok, a meleg vizet egy falra szerelt gázkazán szolgáltatja. Saját víz, villany és gázőra van. KÖLTSÉGEK: Közös költség: 18.500 Ft Rezsi: 18.000 Ft

PARKOLÁS: Parkolásra a környező utcákban van lehetőség, a környék fizetős övezet.

Irányár: 65 MFt

Ár

Irányár 65 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Katona Szilvia
Telefon +36 20 226 1 Mutasd
Email bh.katonaszilvia@ Mutasd