Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 64 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Emelet 1 .
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült kb. 1920
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás kertre,
UNICUM LAKÁS A KAZINCZY UTCÁBAN

Megvételre kínálunk belső Erzsébetváros Kazinczy utcában, egy 64 nm-es első emeleti 1+2 félszobás lakást.
kívül belül szép állapotban lévő, túlzás nélkül Erzsébetváros egyik ékkövében, nem a földszinten, de nem is a második emeleten, néhány lépcsőfordulónyira, ennél csöndesebb belvárosi lakás már nem is lehet......
A lakást a lépcsőházból, egy zárt folyosón keresztül érjük el, onnan nyílik a zöldre tájolt folyosó, mindössze két lakással, a folyosó végén a lakás melett, egy privát tároló helyiséggel, ami szintén a lakáshoz tartozik.


Elosztása.
A lakásba lépve, a közlekedőből nyílik, a különálló ablakos konyha az egyik irányba, míg vele szemben, a jól bútorozható, zöldre néző hálószoba.
Tovább haladva jutunk el a zuhanyzós fürdőbe, ami szintén ablakos, vele szemben, a gardrób helyiség, a maga több mint 3m-es belmagasságával, sok lakás hiányát szenvedi a méretes gardróbnak.

A közlekedő végén nyílik a nappali a két szárnyú felújított, polgári ajtókon keresztül, ami a csöndes és egyben világos, belső udvarra néz két dupla ablakkal.
A nappaliból nyílik egy további tágas hálószoba.

A felújítás során, az ablakok és a bejárati ajtó új műanyag hő és hangszigelt nyílászárókra lettek cserélve, a villanyvezetékek újra lettek húzva, a víz vezetékek szintén scerélve lettek, a beltéri ajtók fel lettek újítva, így megőrizte polgári jellegét a lakás.
A fürdőszobában olasz csempe burkolatok lettek beépítve, a zuhany padlón mozaik csempe, a beépített zuhany egyedileg gyártott zuhanyfallal lett ellátva.
A Gázkonvektorok, mind három szobában cserélve lettek, új generációs led kijelzős, termosztáttal felszereltek.
A szobák, és a konyha redőnnyel felszereltek, magas fényű bézs konyhabútorral került kailakításra a konyha új elektromos sütő, és kerámia lapos gáz tűzhellyel kombinálva, mind ez a vételár részét képezi.

További felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, megtekintés rugalmasan.

Ferge Imre
HAZATALÁLÓ-INGATLANIRODA

Ár

Irányár 55 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Hazataláló Ingatlaniroda
Név Ferge Imre
Telefon +36 70 418 Mutasd
Email ferge.imre@ Mutasd