Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 23 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1 szoba
Emelet földszint .
Komfort összkomfort
Fűtés villany
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épület szintje 3
Energetika :
Lift van
Kilátás udvarra,
VII. kerület közkedvelt részén, az Erzsébet körút és Király utca sarkánál lévő, rendszeresen karbantartott, szép társasházban eladó egy tulajdoni lapon 23 m2-es hasznos alapterületű, műszaki és esztétikai tekintetben igényesen felújított és berendezett ingatlan.

A lakberendező által megálmodott, optimális helykihasználású, fiatalos otthon belső kétszintes, az alsó szinten található a gépesített konyha-étkező és fürdőszoba, felül pedig a hálórész és egy hangulatos tévéző-olvasósarok.

A felső szint belmagassága 2 méter feletti, mindkét szinten található ablak. Új, minőségi fa nyílászárók kerültek beépítésre. A tökéletes helykihasználás érdekében mind a konyhabútor, mind a beépített szekrények egyedileg gyártottak. A meleget német, energiatakarékos elektromos fűtőpanelek biztosítják, a meleg vizet pedig Ariston energiatakarékos bojler szolgáltatája.

Az ingatlan fenntartása nagyon kedvező: a korlátlan vízhasználatot már tartalmazó 3100 Ft/hó közös költségen felül csak a villanyszámla fizetendő.

Közlekedésileg kiváló, a ház előtt áll meg a 4-6-os villamos, amely gyors hozzáférést biztosít mind a 4 metróvonalhoz (1-es metró Oktogon, 2-es metró Blaha, 3-as metró Nyugati, 4-es metró Rákóczi tér). A közelben van a Zeneakadémia, a Liszt Ferenc tér és minden, amire az embernek szüksége lehet: szupermarketek, plázák, gyógyszertár, éttermek, bárok.

Saját célra, vagy befektetésnek is kiváló, könnyen kiadható.

Előnyei:
- kedvelt lokáció, kiváló közlekedési lehetőségek
- szép, karbantartott társasház
- igényesen felújított, optimális helykihasználás
- csendes
- Airbnb nincs tiltva a házban
- extrém olcsó fenntartás
- azonnal költözhető vagy kiadható

Az ingatlan 1/1 tulajdonú, tehermentes.

Tulajdoni lapon 23m2, üzlethelyiség besorolású (nem lett átminősítve, ez majd a vevő feladata, ha egyáltalán szüksége van rá)

Ár

Irányár 23.9 millió Ft (1.04 M Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Studio Home
Név Czigány Linda
Telefon +36 30 929 Mutasd
Email cziganylinda@ Mutasd