Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 77 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 3 szoba
Parkolás
Emelet magasföldszint.
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: felújítandó
Épült kb. 1940
Épület szintje 2
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás parkra
BEFEKTETŐK FIGYELEM!!! NEM MINDENNAPI LEHETŐSÉG!!!
SIESSEN, NEHOGY LEMARADJON RÓLA!!!

CSAK A MI KÍNÁLATUNKBAN!

A LAKÁS ELŐNYEI
+ A népszerű bulinegyedtől pár percnyire, de rendkívül csendes helyen található!
+ A TÁRSASHÁZ hamarosan teljes FELÚJÍTÁST kap, amely a lakóknak NEM KERÜL PÉNZÉBE!
+ A komplett házfelújítás jelentősen megnöveli majd a lakás értékét, így befektetésnek kiváló!
+ A konyha áthelyezésével könnyedén 3 szobássá alakítható, így sokkal könnyebben eladható!

INGATLAN ELHELYEZKEDÉSE
A bulinegyedtől pár percre, a Rózsa utca rendkívül csendes részén kínálok megvételre egy 77 nm-es, 3 szobássá alakítható (jelenleg 2 szobás), utcai és udvari fekvésű, felújítandó polgári lakást. A lakás nem lakott, rövid időn belül költözhető! Elhelyezkedése és ellátottsága miatt kiadási célra is kiváló befektetés!

TÁRSASHÁZ JELLEMZŐI
A 2 szintes, 25 lakásos téglaépület jelenleg átlagos állapotú. A társasház egy komoly, mindenre kiterjedő felújítás előtt áll, amelyre a vonatkozó szerződést hamarosan megköti a kivitelezővel. A felújítás részben egy plusz emelet kialakítását jelenti további lakások kialakításával, amelyért cserébe a vállalkozó a teljes külső/belső homlokzat felújítását elvégzi, kicseréli a nyílászárókat, valamint felújítja a pincét és az udvart (parkosítás). Az elavult fűtési rendszer helyére korszerű hőszivattyús rendszer kerül majd. A BERUHÁZÁS A LAKÓK RÉSZÉRE SEMMILYEN ANYAGI TERHET NEM JELENT MAJD! A lakás a magasföldszinten található, ahová lépcsőn tudunk feljutni.

LAKÁS JELLEMZŐI
A lakás klasszikus nagypolgári lakás 2 utcai fekvésű szobával, amelyek egybe és külön is nyílnak, és egy csendes utcára néznek. A harmadik szoba a jelenlegi konyha helyén alakítható ki (a konyha áthelyezhető a tágas előtérbe). Magasföldszinti elhelyezkedése ellenére a szobák világosak. 3,6m-es belmagasságuknak köszönhetően galériázhatóak. Fürdőszobája kádas kialakítású, a vécé külön helyiségben található. A fürdőszoba és vécé között egy lichthof található, amely a szellőzést biztosítja. Az előszobából egy nagyméretű kamra nyílik. A lakáshoz egy nagyméretű saját tároló tartozik a pincében.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK
A lakás teljes esztétikai felújítást igényel. A villanyvezetékeket már korábban réz vezetékekre cserélték, így ezzel nincs teendő. A nyílászárok ugyan még az eredetiek, de a társasház felújításával a beruházó ingyenesen cseréli őket. Fűtését gázkonvektorok, a nagyszobában pedig cserépkályha biztosítja, de a házfelújítást követően modern hőszivattyús fűtés lesz minden lakásban. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A burkolat a szobákban és az előszobában parketta, a többi helyiség burkolata linóleum.

KÖLTSÉGEK
A közös költség 13.250 Ft, minden más fogyasztás szerint. A vízfogyasztást vízórák mérik.

KÖZLEKEDÉS
A közlekedés is kiváló, hiszen a közelben van a 70-es, és 78-as trolik megállója, melyekkel 2 megállót utazva elérhető a nagykörút, és így a 4-es és 6-os villamos. Szintén 2 percre található a 73-as, és 76-os trolik megállója, melyekkel néhány megállón belül elérhető a metró M2-es és M3-as vonala, valamint a kis földalatti is.

Ár

Irányár 41,99 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Bradák László
Telefon +36 70 638 8 Mutasd
Email bh.bradaklaszlo@ Mutasd
csak nálunk