Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 83 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Parkolás van, nem meghatározott
Emelet 1 .
Komfort összkomfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2017
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 3
Energetika cc: 101%–130% korszerű
Lift van
Kilátás utcára,
ELADÓ a XII. kerületben, a Széchenyi-hegy déli lejtőjén, szép és elegáns környezetben, a Mindszenty József bíboros emlékparkkal szemközt elhelyezkedő 6 lakásos társasházban, egy 1. emeleti 89nm-es /83,6nm fűtött alapterület + 10,6nm erkély/ igényesen kialakított lakás. Az épület földszintjén kettő, az utcafrontról megközelíthető üzlethelyiség található, ugyanakkor a lakásokat az üzletektől elkülönülő, elegánsan tágas hallal rendelkező bejáraton keresztülhaladva, a letisztult lépcsőházban felsétálva, vagy Lifttel közelíthetjük meg. A ház a Home Couture jegyében készült, ami az élettér tervezés művészete, minőségi funkcionalitás. Lakások és közösségi terek, egy markáns tervezői formanyelv variálásával. Az építészeti koncepciót, az épület külső és belső terveit Zoób Kati irányításával alakították ki. A Kati Zoób márka az innovatív tervezés és a klasszikus technológiák aktualizálásával tűnik ki, hogy a mindig újításra törekvő, felgyorsult piaci környezetben megőrzi a hagyományos értékeket, és modern világot épít klasszikus elemekből.

A 2017-ben átadott lakás az eredeti alaprajzhoz képest újra lett gondolva és eleve úgy lett megépítve, hogy hatalmas étkező-konyhás nappalink legyen, amiből emelő-toló erkélyajtón keresztül jutunk ki az L-alakú oldalsó irányba kiszélesedő teraszra, valamint nagyobb fürdőszobát kapjunk zuhanyzóval és káddal is felszerelve. A konyhaszigettel kialakított ’open-air’ konyha Gorenje sűtőt és beépített mikrot, mosogatógépet, beépített Whirlpool hűtőszekrényt kapott, és a nívót emelve, de egyben tekintettel a használhatóságra is, a magas szintű laminált parketta a homogenitás megőrzése miatt egységesen lerakva, vízálló. A lakás komfortját klimatizálás emeli, hangulatunkról pedig LED-es álmennyezet gondoskodik. Továbbá az Art deco hangulat, ami az építészeti márka jellegzetessége, legjobban a nagy üvegfelületeket motorosan mozgatható zsaluzián, az árnyékolástechnika áttört lemezein érzékelhető. Az ablakok 1.0 (legmagasabb szintű) hő- és hangszigetelő képességgel bírnak. Az előszobában végig magas minőségű beépített szekrényezés található. A fürdőszobában (jelenleg a mosógép mögött) 2. wc kialakításának lehetősége van. Az ingatlanhoz tartozik még egy, a bejárat mellet elhelyezett kis tároló lehetőség.

A házban központi kazán van, illetve egy nagy közös tároló is a teremgarázs szintjén. A közös költség havi 22,9e Ft, ami a szokásos tételeken felül a csatornadíjat és a vízfogyasztást is tartalmazza. A házban UPC /Vodafone/ és a T-Home is elérhető. A közlekedésről: az épület előtti körforgalom túloldalán található az 53-as busz megállója, a Március 15.-e térig menő 8-as busz vonala 4 megállónyira található, a forgalommentes Sasadi úton továbbhaladva 6 megálló a közlekedési csomópont Kelenföldi Pályaudvar.

Ajánljuk azoknak, akik egy környezettudatos, ezért energiatakarékos épületben szeretnének lakni, ésszerű luxusban, amely a funkcionalitás és az egyéni stílus harmóniájára épül. És tennék mindezt a Farkasvölgy és a Széchenyi hegy találkozásánál, közel a természethez, mégis jó közlekedésű környéken, családi házak és elegáns villák szomszédságában. Az ingatlan a fotóknak megfelelő állapotban kerül átadásra, per-, és tehermentes, azonnal költözhető.

A 123,5 M Ft-s lakás ára irányár. Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék esetén, hétköznap este 9-ig kereshet, illetve hívását hétvégén is várom!

Irodánk továbbá, szakértő-, és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.

Ár

Irányár 123,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Balance Ingatlan
Név Esztergomi László
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email esztergomi.ingatlan@ Mutasd
azonnal
költözhető