Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 32 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1 szoba
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Emelet 1 .
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült kb. 1950
Épület szintje 3
Energetika :
Lift nincs
Kilátás parkra
Eladó Angyalföld központhoz közeli részén forgalomtól mentes övezetben, jó állapotú karbantartott társasházban egy hangulatos, napfényes, egyszobás lakás.

Az előtérből konyha, mellékhelyiség és tágas nappali/háló nyílnak. A konyhán keresztül közelíthető meg egy zuhanyfülkés fürdőhelyiség.
A lakás kimondottan jó állapotú, nem igényel különösebb ráfordítást. A gáz-, illetve vízmérők az elmúlt két éven belül kerültek cserére.
A parkosított udvarra néző lakás csendes és világos, a korszerű, dupla-rétegű műanyag nyílászárókra redőny és szúnyogháló kerültek. A vagyoni biztonságot biztonsági ajtó garantálja.

A lakáshoz saját pince tartozik, illetve az utcai parkolási lehetőségen túl az elektromos kapuval elzárt udvaron két személygépkocsi számára parkolóhely bérelhető 2000Ft/hó áron. A közös költség nem éri el a 11.000Ft-ot.

A közlekedés kiváló:
M3-as metró 200m
120-as busz 300m
32-es busz 400m
1 & 14-es villamos 750m

A lakás kimondottan jó vétel lehet egyedülállóknak, pályakezdőknek, fiatal pároknak, illetve a közelben található irodáknak köszönhetően bérbe adva kiváló befektetési lehetőséget nyújt.

Ár

Irányár 27,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda BH Ingatlancentrum
Név Mészáros Dániel
Telefon +36 30 466 Mutasd
Email m.daniel.gergely@ Mutasd
kiemelt