Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 89 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3+1 félszoba
Emelet 5 .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: jó
Épült 1920
Épület szintje 5
Energetika nincs
Lift van
Kilátás utcára, udvarra,
ELADÓ a XIII. kerület méltán kedvelt Újlipótvárosi részén, a Szent István park tőszomszédságában, a Balzac utcában, egy kivételesen jó műszaki és esztétikai állapottal rendelkező, 1920-as építésű, 5 szintes, / Lift van/ 33 lakásos társasház, V. emeleti, tetőtér beépítésű, mérhetően Nettó 89nm-es, Bruttó 103nm /tulajdoni lapon 84nm/ 3+1fél szobás, jó állapotú lakása.

Az étkezős konyhája és a mellette lévő szoba a társasház nyitott udvarára tekint, ami az É-K tájolásnak köszönhetően kora délutánig kellemesen benapozott. Ellenben a két szobája és a félszoba, a csendes egyirányú forgalommal rendelkező Balzac utcára néz, panoráma kilátással a Parlament irányába, ami viszont D-Ny-i tájolású, így késő délutánig benapozott és világos.

A lakás egy társasházi, de zárható folyosón keresztül közelíthető meg, melyből az 5nm-es előtérbe léphetünk, ahonnan jobbra találjuk a tágas nappalit, amiből a beépített gardróbbal rendelkező félszoba is nyílik. Majd az előtérből balra a 13nm-es szobába juthatunk. Tovább haladva a folyosóról jobbra a 15,5nm /Nettó/ méretű szobát, közvetlenül mellette pedig a zuhanyzós fürdőt találjuk, ahol a mosógép is helyet kapott. A folyosóról balra találunk egy külön WC-t, majd az étkezős konyhát, beépített gáztűzhellyel, kivezetett pára elszívóval, 6 személyes mosogatógéppel, + egy 1,6nm-es kamrát. A konyha és a mellette lévő háló homlokzata, a külső párkány felújításakor egy extra 10cm-es Dryvittal lett szigetelve, a jobb hőtartás érdekében. A helyiségek, korszerű műanyag, hő-hang szigetelt ablakokkal rendelkeznek, melyekből a konyha és az azzal szemközti szoba, szúnyoghálóval szerelt. A fűtését saját kombi Cirkó kazán biztosítja, aminek a fűtés díja átalányban fizetve 9-10000Ft/hó. A közös költsége: 23100Ft/hó, ami magában foglalja a korlátlan vízfogyasztást, a felújítási alapot, a lift karbantartás, szemét szállítás, takarítás, társasházi biztosítás és a képviselet díját.
A lakás további extrái: a nyitás és mozgás érzékelős riasztó és a bejárati ajtó előtt található, társasházhoz tartozó 8nm-es zárható előtér.

A társasház kimondottan jó lakóközösséggel rendelkezik, akik mind műszakilag, mind esztétikailag, sok felújítást vittek véghez az évek során, így anyagilag is jól állnak.

A környék infrastruktúrája kiváló: gépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető. Busz: 15-ös, 115-ös Troli: City /75-ös, 76-os/ Egy sarokra található a Szent István park, szintén egy utcára a Duna part. Valamint szintén a közelben, CBA, pékség, üzletek, kávézók, Iskola, Óvoda, rendelő, stb. Parkolni az utcán, évi 2000Ft-os önkormányzati díj ellenében lehet.

A fönt leírtakat figyelembe véve, az ingatlan kiváló választás mindazoknak, akik egy jó elosztású és hangulatú, tágas terekkel rendelkező belvárosi otthont keresnek maguknak, vagy családjuknak, elérhető áron!

A 66,9MFt-os ár irányár! Az ingatlan per és tehermentes, így az adásvételt követően viszonylag rövid időn belül birtokba vehető, költözhető! Kérdés és megtekintési szándék esetén, hétvégén is várom hívását!

Irodánk továbbá, banki kapcsolatainknak köszönhetően szakértő és díjmentes segítséget nyújt, a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező 0,5%-os ügyvédi díjazással tesszük még rugalmasabbá az adás-vételt.

Ár

Irányár 66,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Home Expert
Név Szász István
Telefon +36 70 375 6 Mutasd
Email iroda@ Mutasd