Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 63 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1+2 félszoba
Emelet 7 .
Komfort összkomfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 2005
Épület szintje 7
Energetika nincs
Lift van
Erkély 4 m²
Eladó a XIII. kerületben, 2005-ben épült házban egy 60 nm + erkélyes, amerikai konyhás nappalival és két külön nyíló hálószobával rendelkező lakás.

A lakás nyugati fekvésű, világos, napos, a ház minőségéből adódóan mégis hűvös. A szobáiból és az erkélyről örök budai panoráma tárul elénk.

A ház különlegessége, hogy az első emeleten, a teremgarázsok fölött kizárólag a lakók számára elérhető, közös használatú, gondozott, elzárt belső kert lett kialakítva.

A közös képviselet folyamatos felújításokkal tartja karban a társasházat. A lakás fűtése házközponti, egyedi méréssel. A rezsi 25-30e Ft körül van, amiből a közös költség 15000.- Ft/ hó.

Közlekedése kiváló, a közelben található orvosi rendelő, gyógyszertár, bölcsőde, óvoda, iskola és bevásárlási lehetőségek (Spar, Penny, Jysk).
For sale in the XIII. district, in a house built in 2005, a 60 sqm + apartment with a balcony, a living room with an American kitchen and two separate bedrooms.

The apartment is west facing, bright, sunny, yet cool due to the quality of the house. From the rooms and the balcony there is an eternal panorama of Buda.

The special feature of the house is that on the first floor, above the garages, there is a shared, well-kept, enclosed inner garden accessible only to the residents.

The joint representation maintains the condominium with continuous renovations. The heating of the apartment is central, with individual metering. The overhead is around 25-30e HUF, of which the common cost is 15000.- HUF / month.

Its transport is excellent, there is a doctor's office, pharmacy, nursery, kindergarten, school and shopping facilities nearby (Spar, Penny, Jysk).

Ár

Irányár 59,2 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Prestige Plage Ingatlaniroda
Név Horváthné Határik Zsuzsa
Telefon +36 70 410 Mutasd
Email ingatlan@ Mutasd