Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 36 m²
Építési állapot használt
Építési mód csúsztatott zsalu
Szobák száma 1 szoba
Emelet 2 .
Komfort összkomfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült kb. 1992
Épület szintje 4
Energetika cc: 101%–130% korszerű
Lift van
Kilátás utcára,
ELADÓ a XIV. kerületben, a Nagy Lajos Király útján, egy 2. emeleti 36,4nm-es lakás egy a ’90-es években épült, 92 lakásos kulturált, és jó műszaki állapotban lévő Liftes társasházban. A csúsztatott zsalus épület modern hőszigetelést kapott 2 éve, valamint a tető is újra lett szigetelve.

A lakást magát, pár évvel ezelőtt saját részre felújították. Ennek során a homlokzati ablakokat és a bejárati ajtót is cserélték. A radiátor testek is új egységek. Az épületben központi kazán üzemel. A jó állapotú laminált parkettával borított /19,8nm-es/ nappali ugyan a főútra néz, de nyitott ablakok mellett is mérsékelten zajos csak, és fák lombkoronáit látjuk a lakásban ülve. A villamos párnafáit a közelmúltban kompletten cserélték, illetve a síneket is felújították, így a hálózat előnyeit érezhetjük csak. A szemközti épületek távolsága, illetve a fák volta miatt privát zónában érezhetjük magunkat. A függőfolyosón, a bejárat felől, is csak egy lakás lakói közlekednek el az ajtónkon túl. A lakás fekvése DNY-i, belmagassága 2,75m. A közlekedőből nyílik a tágas étkezős konyha is, valamint a kádas fürdőszoba, valamint egy beépített szekrény kapott itt helyet.

Ugyan van saját gázóra a lakásban, de a 30700 Ft-s közös költség a szokásos dolgokon felül /felújítási alap, szemét szállítás, közös területek takarítása, társasházi biztosítás, liftkarbantartás, kertgondozás, és közös képviselet díja/ az összes fogyasztást tartalmazza /az áramon kívül/. Nincs külön vízóra egyelőre, de kialakítható. A kábelszolgáltató a házban a UPC.

A környék infrastruktúrája kiváló, a lakás közvetlen közelében az 3-as, 62-es és 69-es Villamosok, valamint a 3,32 és 62-es Buszok megállói elérhetőek. Autóval a parkolás a tulajdonosoknak a környék közterületén éves 2500 Ft-s matricával megoldott.

A fent leírtakat figyelembe véve a lakás kivételes lehetőség mindazoknak, akik egy valóban azonnal költözhető, felújított és meglepetések nélküli fiatalos otthont szeretnének maguknak egy jól karbantartott Liftes társasházban, ami autóval és közlekedéssel egyaránt jól megközelíthető helyen van. Az ingatlan per- igény- és tehermentes.

A 24,5 M Ft-s lakás ára irányár, az alku lehetősége adott. Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék estén, hétköznap este 9-ig kereshet, illetve hívását hétvégén is várom!

Irodánk továbbá, szakértő-, és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.

Ár

Irányár 24,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Balance Ingatlan
Név Esztergomi László
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email esztergomi.ingatlan@ Mutasd
azonnal
költözhető