Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 82 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Parkolás van teremgarázs
Emelet 9 .
Komfort összkomfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2007
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 9
Energetika cc: 101%–130% korszerű
Lift van
Kilátás utcára, parkra
ELADÓ egy igényes, újszerű 9. emeleti nappali +2 hálószobás lakás, Istvánmezőn, az István Parkban. A 2007-es átadású épület, 86 lakásos dupla Liftes lépcsőházának legfelső szintjén elhelyezkedő 82nm-es lakás /nettó fűtött alapterülete 71,2nm + összesen 21nm 2db terasz/ DK-i fekvésű, mindeközben úgymint a belváros, de a budai hegyek felé is ellátunk.

Az igényes nappali komfortját klímaberendezés és elektromos redőnyök emelik, valamint 2 évvel ezelőtt konyhaszigetet alakítottak ki és új, igényes konyhabútort kapott mosogatógéppel, nagy borhűtővel, indukciós főzőlap, stb.; felszereltsége valóban a prémium kategóriát idézi. 5 évvel ezelőtt mindkét terasz újra lett burkolva; a nappaliból egy napsütéses reggeli kávéra térhetünk ki, amíg a hálószobák közös, fedett, nagyobbik teraszán egy 2019-ben épített finn/só és egyszerre infra funkciót is tudó szaunában pihenhetünk. A szülői, nagyobbik hálónak saját wc-s/zuhanyzós fürdőszobája van, és szintén klimatizált. A közlekedőn beépített szekrényeket találunk és egy kamrahelységet, amit eredetileg wc-nek terveztek /ha nincs szükség 2. fürdőszobára, akkor ez visszaalakítható kézmosóval ellátott külön wc-re/. Jelenleg a fürdőszobában mosó- és szárítógépet találunk, ide kád került.

A közös költség 23.000 Ft/hó, amelyben benne foglaltatik a közös területek általános rezsi tételei, társasházi biztosítás, karbantartási díjak, a társasházi képviselet díja, valamint a közös területek heti 2x-i takarítása, illetve a szemétszállítás, kertgondozás is. A házban 0-24h portaszolgálat van, valamint kamerarendszer üzemel.
Házközponti fűtés van, egyedi hőmennyiségméréssel, valóban alacsony fűtési költséggel számolhatunk. Minden egyéb fogyasztás egyedi mérőórán kerül elszámolásra. A társasház jogi viszonyai rendezettek, a lakóközösség kulturált, a kazánt eseti befizetéseken keresztül 1 éve korszerűsítették. A társasház zárt kertjében továbbá egy játszótér is helyet kapott. A lakók biztonsága végett a garázsba vezető úton a folyosó szakaszok külön proxyval nyithatóak. A lakáshoz megvásárolható két, egyenként 3 M Ft értékű teremgarázs beállóhely, valamint egy különálló 2,5nm-es tárolórekesz.

A tömegközlekedés: a közvetlen közelben van a Reiner Frigyes Parki buszmegálló az 5-ös, 7-es, 110-es, 112 és 133E Buszokhoz, valamint a Keleti pályaudvarnál a 2-es és 4-es Metró megállói. Vásárlási lehetőségek a Récsei Centerben, illetve a szintén közeli Aréna Plázában. A lakás kivételes lehetőség mindazoknak, akik egy rövid határidővel költözhető, karbantartott, igényes és átgondolt funkciójú, meglepetések nélküli újszerű otthont szeretnének egy kulturált társasházban, két, panorámás terasszal, de mindezt a belvároshoz közel.

A 69.8 M Ft-os lakás, a két megvásárolható teremgarázs beállóhely, valamint a 800e Ft értékű tároló ára együttesen irányár. Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék esetén, hétköznap este 9-ig kereshet, illetve hívását hétvégén is várom!

Irodánk továbbá, szakértő-, és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.

Ár

Irányár 69.8 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Balance Ingatlan
Név Esztergomi László
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email esztergomi.ingatlan@ Mutasd