Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 47 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1 szoba
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Emelet 1 .
Komfort komfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: felújított
Épült kb. 1950
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára, kertre,
Otthonos hangulatú, galériázott polgári lakás parkolási lehetőséggel a Szugló utcában!

Zugló központi részén, a Bosnyák téri csomóponttól néhány percre kiváló tömegközlekedési kapcsolatok közelében eladó egy kifogástalan állapotú, felújított, 47 m2-es lakás, impozáns megjelenésű társasház első emeletén.

A polgári jellegű épület homlokzata és lépcsőháza az eredeti állapotnak megfelelően lett felújítva, lakásai nyitott folyosóról nyílnak és rendelkezik egy parkolásra alkalmas udvarral is, amelyet a ház lakói díjmentesen használhatnak. A lakóközösséget dicséri a szépen gondozott belső kert, a rendezett kapualj és a tiszta lépcsőház.

Az első emeleti lakás a polgári jellegnek megfelelően tágas helyiségekkel és nagy belmagassággal rendelkezik, ami lehetővé teszi a lakóterület jó kihasználását. A magas, kétszárnyas bejárati és belső ajtók is jellegzetesek. Beosztása is a polgári lakásoknak megfelelő, mivel minden helyiség egy tágas előszobából nyílik: lakószoba, fürdő, konyha, a külön WC és egy kamra.

A kényelmes méretű, parkettázott szoba osztott nagy ablakának köszönhetően szép világos, délelőtt napos. Az ablakot teljes egészében, az eredeti osztásnak megfelelően korszerűre cserélték, redőnnyel, szúnyoghálóval szerelték fel. A szoba területét egy masszívan megépített, két részből álló galéria egészíti ki, ahol a fekvőhely mellett egy praktikus könyvespolc is helyet kapott.

A felújított vizes helyiségek is tágasak, a kádas fürdőben a mosdó mellett elfér a mosógép, a szennyes tároló és a teregetés is megoldott. A WC szellőzéssel ellátott, külön helyiségben van. Az ablakos konyhában kényelmesen lehet étkezni, van hely a hűtőnek és az egyszerű bútorzat a gáztűzhely mellett tovább bővíthető. Tárolásra kiváló helyet biztosít az ablakos kamra.

A lakás kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban van, szinte azonnal költözhető. A szobát kivéve az összes helyiséget nemrég festették a felújításokkal egy időben. A beltéri ajtók is szépen mázolva vannak. A felújított bejárati ajtó is megőrizte eredeti megjelenését.

A fűtést gáz-konvektorok biztosítják, a szobában egy új látványkészülék, a konyhában egy hagyományos, a melegvízről pedig a fürdőben elhelyezett, bélelt kéménybe kötött átfolyós gázkészülék gondoskodik.

A lakás fenntartási költségei a fogyasztásnak megfelelően alakulnak. A közös költség jelenleg 7600 Ft, amely a szokásos költségeken felül a szemétszállítást is tartalmazza és vízóra is van.

A pincében tároló helyiség is tartozik a lakáshoz.

Az ingatlan jogilag rendezett és rövid időn belül birtokba vehető.

Ár

Irányár 30.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Zuglói Lakáscentrum Kft.
Név Jó Ildikó
Telefon +36 30 821 4608,+36 1 788 Mutasd
Email jo.ildiko@ Mutasd