Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 165 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4+1 félszoba
Parkolás van önálló garázs
Emelet 1 .
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1985
Épület szintje 2
Energetika :
Lift nincs
Erkély 8 m²
Kilátás utcára, kertre,
ELADÓ a XVIII. kerület jól megközelíthető, de mégis csendes Szemeretelepén, a Nagybánya utcában, egy 1985-ös építésű, 2 lakásos társasház, belső két szintes, 161,2nm-es, 4+1fél szobás, dupla komfortos, dupla erkélyes/ 4,5-3,5nm/, saját kertes emeleti lakása.

Nappalija és az erkélyes hálója D-K tájolású és az utcára tekint, így kora délutánig kellemesen benapozott és világos. Ellenben az alsó szint félszobája, valamint az emeleti hálók és a fürdő, már a társasház zöld kertjére néz, az É-Ny-i tájolásnak köszönhetően pedig késő délutánig világosak és benapozottak.

Helységei az alsó szinten: A lakásba egy saját, zárható belső lépcsőházon keresztül jutunk be. Ahol közvetlen kijárás van a kisebbik erkélyre, kilátással a hátsó kertre. A lakásba lépve jobbra egy külön WC, közvetlenül mellette a gépesített, külön kamrával rendelkező konyhát találjuk, beépített villanytűzhellyel-főzőlappal, mosogatógéppel, fagyasztós hűtővel, ami a kamrában kapott helyet. A konyhával szemben van a 11nm-es félszoba, beépített 1,3nm-es gardrób helységgel. Közvetlenül mellette, találjuk a 6,5nm-es kádas fürdőt, mosógép kiállással. Majd a 14,5nm-es hálót, közvetlen kijárással az erkélyre, amit a 28,7nm-es étkezős nappaliból is megközelíthetünk. Az alsó és felső szint ablakai redőnnyel szereltek, helyenként motoros kialakítással.

Az emeleti szint helységei: Az emeletre jutva közvetlenül jobbra egy hatalmas 24,5nm-es hálót találunk. A lépcsőtől balra a 7nm-es zuhanykabinos, WC-s fürdő, majd a folyosó végén a beépített gardróbbal rendelkező 13,5nm-es szobába juthatunk.

Garázs szint: Itt 18nm-en, egy gépkocsi számára van lehetőség a garázsban parkolásra és egyéb holmik tárolására, az alsó tulajdonos gépkocsija elé parkolva. A dupla garázs mellett találunk még egy saját, lakáshoz tartozó, 18nm-es zárható tárolót, ami műhelynek, hobby helységnek is alkalmas.

A társasház mögött találjuk a megosztási szerződéssel rendezett, szintén saját kert részt, amit a leendő tulajdonos kedvére alakíthat, gondozhat.

A ház fűtése kondenzációs Cirkó kazánról történik, aminek a fűtés költsége, a meleg vízzel együtt, 20 000Ft/hó, átalányban fizetve. Víz, villany, saját órákról, a mért fogyasztás alapján fizetendő.
A házon kívül-belül történtek felújítások az évek során, de a tetőcserép komplett cseréje volt a legutóbbi, pár évvel korábban.

A környék infrastruktúrája jó: Közvetlenül a ház elől indul a 166-os, 200E, 236-os, 236A, 266-os. Illetve pár percre a háztól a vasútállomás, ahonnan 25 perc alatt, kényelmesen a Nyugati pályaudvarra juthatunk.

A fent leírtakat figyelembe véve a lakás kiváló választás mindazoknak, akik nagycsaláddal rendelkeznek, vagy a későbbiekben terveznek és egy jó elosztású, élhető terekkel rendelkező, jól megközelíthető, de mégis csendes, megfizethető otthont keresnek!

Az 54,9MFt-os ár irányár, az alku lehetőségével! Az ingatlan per és tehermentes, így az adásvételt követően viszonylag rövid határidővel költözhető, birtokba vehető! Kérdés és megtekintési szándék esetén, hétvégén is várom hívását!

Irodánk továbbá, banki kapcsolatainknak köszönhetően szakértő és díjmentes segítséget nyújt, a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező 0,5%-os ügyvédi díjazással tesszük még rugalmasabbá az adás-vételt.

Ár

Irányár 54,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Home Expert
Név Szász István
Telefon +36 70 375 6 Mutasd
Email iroda@ Mutasd