Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 126 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4+1 félszoba
Emelet 2 .
Komfort összkomfort
Fűtés távfűtés egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült 1950
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára, parkra
Extrák beépített dolby digital, riasztórendszer
Dunaújvárosi KIS Ingatlaniroda eladásra kínálja:
Belváros szívében, mindenhez közel, esztétikailag és műszakilag is felújított 4 emeletes épület 2. emeletén elhelyezkedő 3 és fél szoba+nappali+ebédlős 126m2-es téglalakást.
A lakásba belépve hatalmas előtérbe érkezünk, jobb oldalt egy félszobába, baloldalt egy nagy szobába érkezünk. A fél szoba előtti közlekedőben beépített cipő tároló található, mely az ingatlan árát képezi. Ehhez a szobához tartozik egy külön wc és zuhanykabin. (Régen ez volt a cselédszoba). Bejárattal szemben található a hatalmas étkező, tálalópulttal, mely egy légtérben helyezkedik el a nappalival (bal oldalt), de szalagfüggönnyel elválaszthatóvá tették. A nappaliban és az egyik szobában beépített házimozi élmény lett kialakítva. Nappaliban hűtő fűtő klíma kapott helyet (LG).
Ebédlőből egy közlekedőn át érkezünk meg a gépiesített modern konyhába, melyhez kamra tartozik. Ha egyenesen megyünk tovább az étkezőből, szemben hatalmas fürdőszoba fogad minket, sarokkáddal, jobb és bal oldalt pedig ugyanakkora méretű szobákkal. A szobák parkettásak, közlekedőkben, ebédlőben, nappaliban, konyhában, fürdőben járólap van. Jelenleg Tolna Őr által üzemeltetett riasztó rendszer került kialakításra.
Két szoba és a nappali a főútra néz, konyha, 1 szoba és a félszoba pedig parkra, ezeken az ablakokon fólia van ami kicsit felfogja a tűző napsütést. Mindenhol korszerű műanyag nyílászáró van. Villany és vízvezetékek cseréje megtörtént. Szó szerint 5 percnyire mindent elérhetünk.
Az ingatlanban több bútor is az árat képezi.
A lakás melegéről egyedi mérős távfűtés gondoskodik.
Irányár: 54 Millió
Szerződéskötést követően, 1 hónap türelmi idő után költözhető.
Az ingatlan 20-30 %-os önrésszel támogatott lakáshitellel is megvásárolható. Teljes körű jogi háttér energetikai tanúsítvány készítése. KIS Ingatlaniroda Dunaújváros, Vasmű út 41. 1/118.

Ár

Irányár 54 millió Ft (428.57 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda KIS Ingatlaniroda
Név Balog Szilvia
Telefon +36 30 010 Mutasd
Email kisingatlanszilvi@ Mutasd