Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 43 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1+1 félszoba
Emelet 3 .
Komfort összkomfort
Fűtés távfűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Erkély 1 m²
Komárom- Esztergom megye Tatabánya városában. Azon túl is Újvárosban, a Komáromi úton kínáljuk megvételre felújított téglalakásunkat!

Négyemeletes téglaépület harmadik emeletén foglal helyet. 43 négyzetméteres, 1 + 1 ½ elosztású, remek állapotnak örvend. A lakásban található villanyhálózatot korábbi tulajdonosa cserélte újra, a vízvezetékeket pedig jelenlegi tulajdonosa. Továbbá új burkolatokat fektettek le a konyhában, előszobában, vizesblokkokban, hálóban, nappaliban. Mindezeken túl a vizesblokkok új szanitereket kaptak (wc, fürdőkád, kézmosó). Végezetül a bejárati ajtó modern kori változata került beszerelésre, ablakait tekintve úgyszintén. Redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelve. Tájolása ÉK-i, csodás zöldövezetre tekint az összes ablaka. Volna még itt egy kis erkély is, két fő részére, hol a szabad természet hangjait, a madarak csicsergését, békák brekegését csodálhatjuk reggelente.

Elérhető közelségben kávézó, vegyesboltok, áruházak (spar, lidl, aldi), tömegközlekedés (busz, vonat) szintúgy percek alatt elérhető. 10 perc gyalogútra a városközponttól, mégis, elég távol a mindennapok zajától!

Hirdetésem végéhez érvén, köszöntöm a ’vonal’ másik végén.

Bízom benne, kellő mennyiségű információval láttam el a lakásról. Ellenkező esetben kérem, keressen fel. Szeretném, ha tudná, érdek függetlenül segítek a csok-, babaváró támogatások útvesztőinek eligazodásában, hasonlóképp a piaci hitelekben is. És még csak ki se számlázom. Eredményes napokat kívánok, ha lakásvásárlásra adta fejét, mégis, elsők közti hirdetésként olvasta ezt, ha pedig régóta keres, de nem jött MÉG az ’igazi’, bízom benne, megtalálta számításait a fentebb leírtakban. Utóbbi esetében a szükséges, illetve kellő jogi háttérrel biztosíthatom a zökkenőmentes, gördülékeny adás-vételt.

Viszontlátásra!

Ár

Irányár 17,4 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda KOMPLEX INGATLAN
Név Markotics Bence
Telefon +36 30 651 Mutasd
Email bence@ Mutasd
csak nálunk