Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 72 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2+2 félszoba
Emelet 2 .
Komfort komfort
Fűtés távfűtés egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
- TATABÁNYA TURUL UTCA (BÁNHIDAI LTP.)
- KÖZKEDVELT, ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÓPARK
- 72 M2, NAPPALI + 3 LAKÓHELYISÉG, 2 ERKÉLY
- MINDENRE KITERJEDŐ FELÚJÍTÁS
- JÓ LAKÓKÖZÖSSÉG, PARKOS KÖRNYEZET
- KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRA
- 3 DB MÉLYGARÁZS BÉRLÉSI LEHETŐSÉG

Tisztelt érdeklődő!

Ha az itt felsoroltak felkeltették érdeklődésest, akkor szívből ajánlom, hogy olvassa tovább hirdetésünket, ugyanis olyan ingatlant fogok Önnek bemutatni, ami higgye el, szerelem lesz első látása.

Tatabánya közkedvelt Bánhidai részén, 2004-ben épült, új építésű lakóparkban, 2. emeleti, 72 m2 hasznos alapterületű, amerikai-konyhás nappali, valamint 1+2 félszobával rendelkező, újszerű állapotú lakás eladó.
Igazán remek választás kiscsaládosoknak, pároknak, egyedülállóknak

- Ha parkos környezetben található, igényes otthonban szeretne élni,
- Ha fontos Önnek, hogy pár perc sétára minden vásárlási lehetőség elérhető legyen,
- Ha nem akar drága és időigényes felújítással bajlódni, hiszen ebben a lakásban miden újszerű
- Ha igényes környezetére és fontos Önnek az elhelyezkedés
- Ha nem csak szép otthont szeretne, de annak kedvező fenntartása is fontos szempont

Az idei évben a lakásban található összes nyílászáró, valamint a bejárati ajtó is, minőségi, 3 rétegű ablakokra lett cserélve, ezek mindegyike redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva. A konyha gépiesítése 1 éve lett modernizálva, így az indukciós főzőlap, mikró, sütő, beépített mosogatógép szintén újszerű állapotú, ahogy a hideg és melegburkolatok is egyaránt.

A lakásban található 31 m2-es nappali mellett 1,5 szoba, illetve a nappaliból megközelíthető lépcsőn keresztül jutunk fel a tetőtérbe, ahol még 1 félszoba helyezkedik el. Ezen kívül tágas fürdőszoba, külön toalett és a lakásban jól kihasznált és átgondolt számos pakolási lehetőség megtalálható.

Ha Ön szereti a nagy tereket és tud nélkülözni egy félszobát, akkor lehetőségként a nappali és a mellette található félszoba, akár egybe is nyitható.

Az ingatlant fekvése tökéletes, körbejárja a napfény. Míg a hálószoba a délelőtti órákban napfényes, a nappalinkat a délutáni napfény járja át. Bár a hőszigetelt nyílászárók és a redőny használata kellemes hőmérséklet biztosít a nyári melegben is, igény esetén rendelkezésre áll hűtő-fűtő klímaberendezés is.

Mindkét oldalon, bár kisméretű, mégis hiányozna, ha nem lenne típusú erkély is található, így, ha Ön dohányzik, vagy csak kilépne egy jót levegőzni, itt azt is megteheti.

A mérhető fűtés igen kedvezőnek mondható egy ekkora méretű ingatlan esetében, hiszen átlagosan 25.000.- Ft (3 m3 meleg vízzel), de korábban, mikor még nem volt kisgyermek, a fűtésdíj még ennél is jóval kedvezőbb volt. Közös költség 7.600.- Ft.

A lépcsőházban közös tároló is megtalálható, így kerékpárját, babakocsiját biztonságban tudhatja, de a lakótömb alatt található mélygarázsban 3 beállóhely bérlésére a lakás új tulajdonosának elsőbbsége van.

Meghirdetett lakásunkban található beépített bútorzatok, valamint a konyhabútor és berendezései a vételár részét képezik.

Az alaprajz tájékoztató jellegű, és a helyiség alapterületét tükrözi, amely eltérhet az ingatlannyilvántartásban bejegyzett 72 m2 hasznos területtől.

Megköszönve megtisztelő figyelmét, további információért várom jelentkezését!

Érdeklődni: Rácz Gyula 70/367-7577

Teljes körű hitelügyintézés, bankfüggetlen tanácsadás és CSOK ügyintézés INGYEN, az Ön igényeihez szabva!

Ár

Irányár 37.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Rácz Gyula
Telefon +36 70 367 Mutasd
Email racz.gyula@ Mutasd