Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege telek
Telek terület 540 m²
Fűtés - nem meghatározott -
Ingatlan állapot kívül:
belül:
Közműállapot csatorna: nincs
gáz: nincs
villany: nincs
víz: nincs
Övezeti besorolás VT
Gyopárosfürdő főutcáján 50 %- os beépítettségű építési telek eladó!

Orosháza-Gyopárosfürdő a Dél-Alföldi régió ékköve, a gyopárosi tórendszer természeti adottságai és a termálvízre épülő idegenforgalom a város mozgatórugója. Fejlett gazdasági térség, amelyre a jó infrastruktúra és a dinamikus fejlődés jellemző.

Az ingatlan Orosháza-Gyopárosfürdőn, a fürdő bejáratához vezető főutcán, frekventált helyen lévő, bekerített építési telek, amely azonnal birtokbavehető. A telek adottságai kitűnőek, két utca találkozásának a sarkán helyezkedik el, így megközelíthetősége az építési/tervezési igények szerint alakítható.

Az Orosháza Város Helyi Építési Szabályzatáról szóló 9/2017. (III.31.) Önkormányzati rendelet szerint VT-0354 besorolás szerinti településközpont vegyes övezet, amelyre építhető, max. 7,2 m magas épület. A minimum teleknagyság 400 m2 és a telek 50%-a beépíthető.

A lokáció miatt elsősorban vállalkozásra, építkezésre, pályázati beruházásra, befektetésre alkalmas az ingatlan, de az exclusive környezet miatt ideális lakóotthon is létesíthető.Bővebb információért keresse az Urban Homes Ingatlanirodát.

Ár

Eredeti irányár 8,4 millió Ft
Akciós ár 6,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Urban Homes
Név Dr. Urbán Melinda
Telefon +36 30 579 Mutasd
Email info@ Mutasd
akciós ár