Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 78 m²
Építési állapot új
Építési mód könnyűszerkezetes
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 900 m²
Komfort összkomfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2020
Épület szintje földszintes
Energetika bb: 81%–100% közel nulla energiaigényre vonatkozó követelményeknek megfelelő
Terasz 10 m²
Bőny Győr keleti oldalától 15km-re és 15 perc utazásra található. A települést több mint kétezren lakják, sok az újonnan beköltözött család. Az M1-es autópálya felhajtó kb 5 km autózás után elérhető. A település nagyon jó átmenő forgalmat bonyolít le, viszont az ingatlan elhelyezkedése a faluközponttól 300 méterre egy nyugodtabb területen fekszik. Bőny tömegközlekedése nagyon jó, kiemelkedőbb a többi településhez képest.

Az ingatlan még alakítható állapotban van, akár 2 szintes családi házat is lehet belőle csinálni, a következő tulajdonosa a saját ízlésére is formálhatja. A ház az északnyugati oldalon tovább bővíthető. Az ingatlan újépítésű, és modern technológiával épült, kb.2-3 hónap alatt befejezhető. A ház 78 m2 alapterületű 2 hálószoba, nappali, 2 fürdőszobás. A telek 910 m2-es.

Víz, villany be van vezetve a házba. A gázcsonk az udvaron találahtó. A kazánházban egy vegyes tüzelésű kazán kerül kialakításra. A radiátorokon kívül a hőleadást padlófűtés is bíztosítja, az ehhez szükséges vezetékek, és csövek már le vannak fektetve. Nyílászárok korszerű modern műanyagok. A ház mellett találunk egy zárt 6 m2-es saját tárolót ami szintén a vételár részét képezi. A tulajdonosok kiemelten figyeltek arra, hogy az épület építése során a legfrissebb szabványoknak és előírásoknak pontosan megfeleljenek.

További információkért állok rendelkezésére, időpont egyeztetésért keressen bizalommal!

Irodánk teljes körű és ingyenes hitel ügyintézéssel, jogi és ügyvédi háttérrel és egyéb lakásvásárlás, és bérlés esetén felmerülő kérdésekkel kapcsolatban szívesen áll a rendelkezésükre,továbbá segítséget tudunk nyújtani babaváró-hitel, CSOK, energetikai tanúsítvány, és jogi kérdésekben is.

Remélem hamarosan Önt is a leendő ügyfeleim között köszönthetem!

Ár

Irányár 18.4 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda KOMPLEX INGATLAN
Név Füle Csongor
Telefon +36 30 462 Mutasd
Email fule.csongor@ Mutasd