Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 200 m²
Építési állapot új
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 0 m²
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
ÉRD-TÖRÖKBÁLINT-DIÓSD találkozásánál ELADÓ egy teljesen új építésű, 200 nm, 2 szint, nappali+4 szobás ikerház. 750 nm telekkel, teljesen körbekerítve, csupa zöld környezetben. Mai igényeknek megfelelő, magas műszaki tartalommal, korszerű, modern otthon. Minden emeleti szoba erkélyre nyíló, minden szobához önálló gardrób tartozik.
i.á.: 99,5 M Ft              tel.: 06(20)622-6832
Az ÉPÜLETRŐL:
Praktikus elrendezésű, jó helyiségkapcsolatokkal tervezett, minden igényt  kielégítő ház.
A teljes ház LEIER téglából épült, mindkét szinten vasbeton födémmel. A külső falak 30-as téglából, 15 cm hőszigeteléssel, a belső válaszfalak 10 cm-es téglából épültek. A külső nyílászárók  3 rétegű, műanyag hangszigetelt ablakok. A teljes ház fűtése levegős-hőszivattyús padlófűtés. A redőnyök és a külső párkányok aluminiumból készültek.
A lakótérben amerikai konyha-étkező-nappali, 4 hálószoba, 2 fürdőszoba, külön wc és duplagarázs található. A 2 szintes épület felső szintje is teljesértékű, mivel lapostetővel épült. A fotókon a jelenlegi készültség látható. A mai állás szerint karácsonyra beköltözhető az ingatlan. Ebben az árban a burkolatok, a festés, a beltéri ajtók, szaniterek nincsenek benne, ez a személyes igények alapján külön egyeztetés tárgyát képezik. De a mai korszerű, modern műszaki  tartalommal épülő házban az alábbiak benne vannak az árban:
-        SOLAR előkészítés a tetőre kicsövezve, 
-        az elektromos redőnyök,
-        a központi porszívó előkészítése,
-        a hűtő-fűtő klima rendszer előkészítése....
A garázsból közvetlenül tudunk kimenni a kertbe, 2 autó beállására alkalmas méretű. Innen és a főbejáraton keresztül is a tágas előszobába lépünk be, ahonnan nagy üvegfelületű erkélyajtókon keresztül áramlik a fény a teljes térbe. Az amerikai konyhás nappali több mint 40 nm, a széles kertre néző teraszra a nappali és az étkező részből is kimehetünk. 
A KERT: 
Teljesen körbe lesz kerítve, az utcafronton épített design kerítéssel van tervezve, az ikertárstól pedig épített, zárt fal választja el. Természetesen összközműves, aszfaltozott útról megközelíthető, saroktelken helyezkedik el. Jelenleg még mindkét rész eladó.  
A KÖRNYÉK: 
Bár a ház címe érdi, az utca másik oldala már Törökbálinthoz tartozik és Diósd is mindössze néhány kilométer. A környékben rengeteg a zöldterület, a környező házak pedig szintén új építésüek, illetve rendezett régebbi is van néhány. Kifejezetten szép és családias környezet.  Közlekedési szempontból a "0"-ás elkerülő van közel, de az M7 is csak néhány perc. A Bach csomópont 15-20 percre van autóval.
A részletes műszaki tartalomról szívesen adok felvilágosítást telefonon illetve személyesen.
i.á.: 99,5 M Ft              tel.: 06(20)622-6832

Ár

Irányár 99,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Lakás&Kulcs - Székesfehérvár
Név Zalavári Ágnes
Telefon +3620622 Mutasd
Email zalavari.agnes@ Mutasd