Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 123 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 375 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés villany
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2021
Épület szintje 2
Energetika :
GYÁL FREKVENTÁLT HELYÉN ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ ELADÓ!!

Gyál legjobb helyén, szép, rendezett utcában eladó egy most épülő 123 nm-es önálló családi ház.
Az ingatlan egy 749 nm-es telekre épül ikerházként. Mindkét háznak közvetlen utcafrontról van a bejárata (NEM SZOLGALMI ÚT), TELJESEN ÖNÁLLÓAK, SEHOL NEM ÉRINTKEZNEK EGYMÁSSAL. A kizárólagos telekrész 375 nm.
A ház belső kétszintes, dupla komfortos, saját garázzsal. Az emeleten lehetőség van még a válaszfalak módosítására, így akár 4 hálószoba is kialakításra kerülhet.
Porotherm téglából épül, antracit beton cserép kerül rá, 3 rétegű műanyag nyílászárok, kívülről 15 cm dryvit szigetelés, födémre 30 cm kőzetgyapot kerül felhelyezésre.
A ház fűtését elektromos fűtőfilm és elektromos radiátorok, padlófűtés biztosítják, meleg víz ellátását a fürdő helyiségben elhelyezett villanybojler szolgáltatja. A tetőre 260Wp-es modulokból épített rendszer kerül kiépítésre. A tetőre kerülő technológiai berendezések függvényében egy kb 25 napelemtáblából álló, ~7kW-os rendszer kerül kialakításra. Egy úgynevezett AD-VESZ villanyóra kerül kiépítésre, amely a többlet termelést visszatáplálja a rendszerbe.
Az épület tervezett energetikai besorolása az előzetesen elkészített hő technikai számítás szerint: „BB” (közel nulla energiaigényre vonatkozó követelménynek megfelelő).
Választható hideg –és meleg burkolatok, szaniterek, csaptelepek meghatározott értékig.
Az ár kulcsrakész állapotra vonatkozik.
Infrastruktúrája kiváló: a közelben minden megtalálható, ami a hétköznapokban szükséges lehet: tömegközlekedés (közvetlenül a metro állomáshoz), bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, iskola, óvoda.

Ár

Irányár 68,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Otthon & City Ingatlaniroda
Név Farkas László
Telefon +36 70 240 Mutasd
Email farkas.laszlo@ Mutasd