Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 88 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 250 m²
Komfort összkomfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2020
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszintes
Energetika aa++: <40% minimális energiaigényű
Terasz 30 m²
Kisbajcs Győr-Moson-Sopron megyében a szlovák határtól, és az M1-es autópálya felhajtótól pár km-re Győr Belvárosától 10 km távolságra található. A település alig ezer fős,10 perc kényelmes autózással könnyedén megközelíthető Győrből. A háztól nem messze egy Natura-2000-es védett erdő található ami mentén gáton is pár perc alatt a mozgás kedvelői kerékpárral bejuthatnak Győrbe. Csendes, nyugodt környéken helyezkedik el az ikerház.

A lakás minőségi alapanyagokból megépített 96 nm es, 3 szoba, egy nagy amerikai konyhás nappalival. Ideális elrendezésű családi otthon. Fűtése prémium hőszivattyús padló fűtés -födém hűtés. A ház 30 NF Leier falazat,15 cm grafitos hőszigeteléses, tetőszerkezete vasbeton födém. Nyílászárói 3 rétegű , rejtett redőnytokos, elektromos előkészítéssel felszerelve. Ipari árammal ellátott 3 x 16 A. Az ingatlanhoz jár egy kocsi beálló. A ház része a 30 nm es terasz, amely egy kellemes időtöltést nyújthat a tavaszi, és nyári időszakokban, kertje 250 nm es. Az építkezés várható befejezése 2021 nyara. Energetikai tanusítványa AA. Külön egy 1000 m2-es telek is megvásárolható, amit a tulajdonos a saját igényei szerint alakíthat ki.

További információkért állok rendelkezésére, időpont egyeztetésért keressen bizalommal!

Irodánk teljes körű és ingyenes hitel ügyintézéssel, jogi és ügyvédi háttérrel és egyéb lakásvásárlás, és bérlés esetén felmerülő kérdésekkel kapcsolatban szívesen áll a rendelkezésükre,továbbá segítséget tudunk nyújtani babaváró-hitel, CSOK, energetikai tanúsítvány, és jogi kérdésekben is.

Remélem hamarosan Önt is a leendő ügyfeleim között köszönthetem!

Ár

Irányár 38.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda KOMPLEX INGATLAN
Név Füle Csongor
Telefon +36 30 462 Mutasd
Email fule.csongor@ Mutasd