Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 110 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 496 m²
Komfort összkomfort
Fűtés villany
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: utcában
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika :
Extrák infra fűtőszőnyeg, nappali extra magas belvilággal.
ÁRCSÖKKENÉS!
Levél községben kínálunk eladásra egy 110m2 hasznos lakóterületű családi házat 496m2 telekkel.
Az ingatlan kialakítása nem mindennapi, nemcsak a felhasznált, beépített anyagok magas színvonalúak, hanem az ötletes megoldások, a rengeteg extra miatt is messze átlagon felüli házról van szó.
Az egyszintes épület tágas előszobájába lépve jobbra egy vendég WC található, szemben pedig a hatalmas belvilágú, egy légtérben kialakított nappali-konyha-étkező. Világos, nagyméretű ablakok kerültek beépítésre (a ház összes olyan üvegfelületére, amely az átlagosnál nagyobb méretű, kívülről zsalúziát terveztek, mely elektromosan lesz működtethető). A nappaliból lesz megközelíthető a terasz is, amelyre egyébként az egyik hálószobából is megközelíthető. A lakóház három hálószobájából kettőhöz nagyméretű gardrób tartozik, a harmadik hálószoba és a tekintélyes méretű fürdő-WC pedig roppant ötletesen egy-egy falba csúsztatható ajtó beépítésével lett megtervezve. A felsorolt helyiségeken kívül egy nagy háztartási helyiség is rendelkezésre áll.
A fürdőszobát kivéve-ahol hagyományos padlófűtés van-az épület minden helyiségében padlóba épített infra fűtőszőnyeg van, amely rendkívül hatékony hőleadóképességgel bír.
Modern, minden igényt kielégítő építmény.
Különlegessége, hogy amennyiben a leendő tulajdonos nagyobb telekre vágyik, a ház mellett elhelyezkedő 587m2-es saroktelek megvásárlására is van lehetőség, így a két telek összenyitásával már tekintélyes méretű hely áll rendelkezésre.
Bővebb információért kérem keresse irodánkat!

Ár

Irányár 52 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Óvár Alkusz Ingatlaniroda
Név Farkas Miklós
Telefon +36 30 474 5 Mutasd
Email fmiklos01@ Mutasd